Friday, April 18, 2014

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna!!!



As Salam


Alhamdulillah--
ku panjatkan rasa syukur pdmu Ya Rabbi
akhirnya, doaku diperkenankan jua..




: hadiah hari lahir dari JPA :


see,
offer letter tarikhnya on my besday!







Sesungguhnya --
DIA lah sebaik- baik perancang..
Cepat atau lambat,
Terkandung 1001 hikmah..

Amin!!
Amin Ya Rabbil Alamin..




notakaki:-
aku masih meminta & terus berdoa pd MU Ya Rabbi
agar suatu hari nnti dikurniakn lg zuriat buatku


Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Wednesday, April 16, 2014

Pertambahan Usia...


As Salam


Alhamdulillah, syukur
Allah masih panjangkan umurku


last week, wall kat fb kite penuh dgn ucapan hari lahir =)
olololo... terharu la weiii
umo makin meningkat ni, jiwe makin sensitip plak
huhuhu..

tadak specel celebration, tp tahun ni kite dapat supriseeee tau!
nak pengsan rasanya dpt sejambak munge dari ntah sape ntah ;-p
hehehe, pandai ler buat suprise tanpa kad plak tu..
pes time tauuu dpt munge sejambak gitu, kesian kan..
apepun, mekasih asben!





Ni pun kek suprise jugak kiranya
Dua banak tu pi town tak ajak pun kite
Tetiba wat balik ..
Tokojuttt makkk




yg ni plak dari sape lg kalo bukan dari anakanda tersayang
gigih nau buat kad utk mommie
malam arinya duk merajuk ngan kita psl  duk haruk ajakpi beli adiah kat kite..
huhuhu, kesian sungguh beria nk bli adiah tp kite tak layan
tp dpt jugakla adiah spesel dari anakanda wlpn lewat
mmg spesel sgt-- nnti kite review neh!





itu aje crite psl ulangtahun kelahiran kite tahun ni
nothing specel, dah tua khannn...


tapikan, sari seblom sambut besday aritu..
kite dpt kol dari JPA tauuuu
Insha Allah, harap itu adalah hadiah hari lahir yg plg BESAAAR tahun ni
amin!! *menunggu surat*


selingan----




itu gambo besday kite tahun lepas *tak sempat nk up n3*
blk kije pengsan jap, tetiba bunyi sore suami wish besday
ooohooii, cam mimpi plak dia blk bawak kek
suprise la sgt!
keterujaan plus mamai² gitu





yg ni plak tahun lepas jugak, kat opis--
sambut ramai² ngan staff yg besdaynya antara jan- april
utk tahun ni x buat lg ni..
bile ntah boss free ni
blh buat sekali ngan farewell kite [amin]





notakaki:
mekasih mendoakan kite ;-)





Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Monday, April 14, 2014

Pada Cuti Persekolahan Penggal I/2014 ...


As Salam


pada cuti penggal yang lepas,
kami ke .......




: day 1 :




: day 2 :




: day 3 :





cerita penuh Insha Allah menyusul kedian
kalo ghajen ;-p





Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Sunday, April 6, 2014

Jom Kayuh!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


jom kayuh-jom!!
boleh kecikkn peha tau..
tp nk boleh peha ala- ala model tu
naik kebas dlu ler.. hehehe

aritu pegi ber- riadah di Taman Tamaddun Islam
a.k.a Masjid Kristal
ada la tempat org sewa beskal utk budak²
saje offer si Alya men beskal sementara makpaknye blh merendek..
heheh

tetiba..
nampak beskal 2 seaters cam tu
apelagi.. moh kite cuba!!



: mommy & daddy :



best tau gateh beskal ni
yg duk belakang * mcm kite tu* tu just folo aje kayuhan yg duk depan
rileksss gitu.. tak pyh handle kiri- kanan
tapi kalo yg kat depan tu kentuttt..
haruuuuu... hahahhaha!!!




: si anak pun nk cuba test jugak :



#n3dahlamaterperamkatdraf#




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Wednesday, April 2, 2014

earning Churp-Churp saya


As salam...

2013 langsung tak share any campaign Churp-Churp.. 
Bukak die punye akaun pun tak

Tetiba 2014 ni terlebih rajin plak
Plus byk dpt social seeding campaign
Maunya tak ghajen skali depa approved dpt gak 8Hengget.. 




Alhamdulillah.. 
Rezeki atas talian
Dh bleh cash-out dah

Tapi...

Rasa cam hold dululah
Nk kumpul2 dlu
Dh target duit ni nk beli sutera sepasang
Hehehe..

Korangnye aktif lg ke tak?




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Tuesday, March 25, 2014

Belansungkawa Tanah Airku..


As salam...


BELANSUNGKAWA 


Al- Fatihah 
& Salam takziah utk keluarga semua crew MH370 
Jugak utk keluarga penumpang yg ber-ugama Islam..
Yg.lain, may rest in peace..

Hakikatnya, mmg pyh nk terima kenyataan ni..
Yelah, slalu dgr kes kat luo negara kite je..
Byk betui persoalan yg bermain di minda 
Tp iyelah.. kena percaya pd rukun iman ke-6

PERCAYA KEPADA QADA' & QADAR


Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Wednesday, March 12, 2014

Shake N Take Mini Blender


As Salam




beli on9 tru lazada.com.my
harganya RM45 saje
masuk postage RM15, total jadi RM60
dalam 3 ari sampai =)


jom ber- smoothie pasni
nnti kite kongsi- kongsi menu smoothie/ jus ye.. =)



p/s:
Day 5
Sama² berdoa akan keselamatan mh370




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D




Related Posts with Thumbnails