Sunday, September 6, 2009

Salam Ramadhan


Salam..
Arini dah 16 Ramadhan, bermakna dah 16 hari kite sume berpose..
kiranya tidak terlewat utk aku mengucapkan salam ramadhan buat semua
yang melintasi blog aku yang baru nak bertatih ini.. :P
Bercakap pasal persiapan raye, hampeih... hambar ku rasakan..
takde mood untuk mengulas panjang.. tahun ni la paling aku rasa
tak happy nak sambut Hari Kemenangan Umat Islam ni..
ape taknye.. belum ada lagi persiapan baju raya untuk anakanda tersayang...
huhuhu.. begitu juga aku **(Ini point sebenarnya)**
Dapur pun masih belum berasap ngan bau kuih raye..
Walhal asal nampak je resipi terus copy..
Masih belum mai semangat raye agaknya atau virus Malas mula menular dalam diri?...
sendiri mau jawabla... hehehe..
InsyaAllah, akan dibuat dalam masa terdekat

*** task utk upload gambo berjaya!! **

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

0 Sila Komen Disini ♪♫♪:




Related Posts with Thumbnails