Tuesday, October 27, 2009

farmville oh farmville..


Korang biase tengok gambar kat atas? Hahaha, itulah bahana nye Facebooknyer applications. Aku pon tak terkecuali untuk cuba try test sama.. :D.

Pagi tadi, otw nak mai kije.. aku biasa dengar celoteh sinar pagi, Kak Engku, S.Y & Krill. Tapi arini topiknyer cukup syok, pasal bahana facebook. Suka n senyum sorang2 aku. Ada kes yang mane sorang somi tu tepon la bagitaw kat DJ yang wifenye sampai x mo makan minum, sibuk menjaga tanaman + binatang peliharaannya. Balik rumah, sambung lagi. Hahaha, Kak Engku suggest suh sembur racun plak.. Addoy.. Tapi, aku fair pe.. En. somi pun main farmville.. :D, 1-1..

p/s : i tengah tunggu time nak harvest munga2.. chantek!!!
        i tanam rose, daffodils & red tulips..


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

3 Sila Komen Disini ♪♫♪:

farah aminuddin said...

salam :D

huhu ms saya ade fb, mmg gile main mende alah farmville nih. semangat gile, hari2 mesti main. haha. tp skang takleh main dah sbb fb dah deactivate huhu

Farhah Zaidah said...

salam kenal kembali ye..emm..2 la farhah pun skang tgh gila main farmville..jgn ckp farmville,happy aquarium la..barn buddy pun frhah men..klu la idup ni snang nak dpt duit mcm men game 2 alangkah bestnya... =)

Liana said...

hahahaha....
BAgus betul topik pagi nie yer...
Yang paling best kalo suami isteri sama2 ber"FB" so fair lah kan! Ummi pun sama tau! Paling seronok, siap lawan laki bini siapa yang menang! huhuhu...




Related Posts with Thumbnails