Tuesday, November 3, 2009

Reunion/ Mini Gathering Raya 09...

L 2 R : Laily (X- SED) & Alya Husna, Atie (X-SOD), Jaafar (X-TIZD) & Wife, Nazlin (X-SED) & Hubby, Sya (X-SED) & Insyirah, Wadie (X-SOD) & Wife.

Acara : Perjumpaan bekas penghuni Asrama Yayasan Terengganu Dungun (AYTD)/
Tahun 1992 - 1995
Tarikh : 4 Syawal 1430H | 23 Sept. 09 - Rabu
Tempat : Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu

Acara sinonim ngan raya. Banyak jugak group lain yang aku perhatikan wat reunion time raye ni kat Batu Buruk. Xceli, aku ingat dah tak jadi pasal aku de hantar sms pada salah sorang group member tapi x de feedback. Biasa la, memasing pon time ni la nak pegi umah sedara mara. Line telepon aritu pon bukan main gilernye. Tensen aku!!. Last minit Sya sms aku tanya nak datang gak. Kelam kelibut aku siap, ngan jamn nyer lagi. Haddoy!!

Walaupun group member tak ramai yang dapat datang, aku cukup puas hati. Dapat jugak aku face 2 face ngan Nazlin. (Haa.. Na, nak jumpe sangat aku kan!.. aku dah baca blog ko!..). Fizikalnya sama skali berbeza ngan Nazlin yang aku kenal 16 tahun yang lepas. Tapi Na, cantik pe ko dah berisi!. Jiwa masih sama macam zaman kami berhingus dulu, tetap riuh walaupun dah tukar status jadi isteri orang, sominye pon aku kenal. Masih serasi bersama, yang lain pon.  Sonot sangat walaupun sekejap je jumpe pasal ari dh golap. Pestime jupe Sya aritu pun aku siap menitiskan airmata gumbira. X sangka bleh jumpa balik. Ngan Atie plak, nama je duk sama tempat, pon x jumpe gak.
Sori beb, hanya picca tu je yang nampak bayang muka kitorang. Tu pun dah puas aku ejas!!

Jumpe lagi kite next reunion yer.. xoxoxo!!!

korang.. cuba ko tengok gambo kite dolu2.. de beza kan..?

geng bas sekolah
gambo kita reramai, after PMR


Gathering x-TATIans
Tarikh : 5 Syawal 1430H | 24 September 2009- Khamis
Tempat : Rumah Suhaida, K. Terengganu

Ni plak picca time kitorang lepak kat rumah Soker/ Suhaida. Tuan rumah asyik kol aje tanye bile nak datang beraya umah dia. Bincang lebih kurang ngan Teq, aku on je. Kebetulan si Rozie pun ada kat Kuala Terengganu.


memasing ngan anak.. aku je yg. x de.. ;p

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

1 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Mata Hati said...

time kasih sudi melawat my blog yg x seberapa tuh




Related Posts with Thumbnails