Tuesday, October 20, 2009

Suatu hari di Hari Raya... (II)


Lagi cerita tentang 1 Syawal. Ni kira sambungan post terdahulu la yer.. (konon, macam banyak sangat cerita.. :))

sonotnye balik kampung!!

Takde ape yang menarik, sedikit gamba yang sempat Mamarazzi shoot time nak balik umah Tok Cik raye aritu. Biasa la, stuck in jam.. dat Y Alya tengah layan pakai seat belt pon i tembak!!!..


Safety 1st!!

Tahun ni memang catat sejarah, paling lama si menantu hantu beraya umah mertua. Patut pon en. hubby wat2 tak kisah pon pagi raye beraya kat umah aku.. oooo, rupenye ada udang di sebalik mee. Aku plak, dari awal pagi hingga ke malam ari ngan tracksuit aje, x denyer sempat nak pakai baju raye. Lepak kat umah mertua aje. Bosan giler!. Alya plak awal2 lagi aku dah kerah die ikut abahnya mencari duit raya.. :), temankan abah die beraya. Kalau Alya ikut, cepat sikit en. hubby balik. Alya mane leh duk lama satu2 tempat.. hehehe!!. Time tu ajelah umminye bleh qada' tido.. :">

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

2 Sila Komen Disini ♪♫♪:

fiza said...

hi laily..dh ada blog ek..patut la lama menyepi kat FP...baju raya laily pun cun gak...baju husna pun cantik..sesuai dgn alya yg sweet tu...:)kelakar la tgk pic laily satu family kat previous entry....mana baju alya..sexy ler...hehe..
re:baju raya fiza tu beli yg ready made..senang...tak yah nk tempah2....

Helmiyani said...

alya pakai baju kurung terselak... seksi laaaa... peeewittt!!




Related Posts with Thumbnails