Tuesday, October 13, 2009

Suatu hari di Hari Raya...


Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin

Masih x terlewat kiranya ucapan di atas aku tujukan pada sume kengkawan & pada mereka yang melintasi blog aku yang mulai bertatih ni. Biasala, tuan empunye blog masih lagi dalam proses pembelajaran.. Lagipon, kite masih dalam syawal lagi .. sikit citer pasal raye aritu wlpon mood raye dh tinggal suamsuam kuku ajer..
Date : 1 Syawal 1430H| 20 Sept. 2009- Ahad
Theme : Dark pepel
Venue : Kuala Terengganu

Pagi Syawal tahun ini, kitorang beraya kat kampung halamanku dulu. ntah ape mimpi en. hubby!.  Mungkin jugak nak cooldown kanku pasal die silap booking tiket flite. Sib baik sempat gak berbuka pose bersama sang somi hari terakhir Ramadhan. Alya plak pagi tu kemain lagi sonot, banyak jugak angpow di pownyer.. hihihi, as usual... die akan bagi aku simpan.

di pagi lebaran...


 
alya n tok ki bersalaman ada makna



Menerima kunjungan ziarah drp. Pok No & family

cik Alya sedang mengira untung 

 
wah... masyuk... masyuk 


Nak tengok picca raye kami bertiga...?

*

*

*

*


*


*

-->
Separuh masa pertama sudah x mo pakai baju kurung. Sebenarnya Alya pon de baju kurung pepel, sebagaimana tema tuk tahun ni tapi disebabkan last minute tempah maka ianya tidak dapat menepati citarasa si ibu.. Sib baik Angahnya bermurah hati untuk sponsor yang lain, ready- made. TQVM ye Angah. Jgn lupa sponsor tuk aidiladha plak yer.. :D 
lari dari tema... :p

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

1 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Helmiyani said...

hihihi.. takpe suam2 kuku.. meh kita pakat2 bagi panas raya balik..heheh.. raya kan setahun sekali :)cun la tema dark pepel korang.. bleh la cilok idea untuk raya tahun depan!
eh? saya terlepas citer ke? nape silap booking flight? si baik sempat balik raya...huhuhu




Related Posts with Thumbnails