Wednesday, December 23, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest


Salam...
Pestime aku try join satu contest yang menarik sepanjang bergiat dalam dunia blogging. Neway, syarat2nya takdela payah sangat pon n ofcos kali ni nak cuba try test tengok..

Antara syarat2nya...

1. Create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest   tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)  - DONE -

2. Upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.   - DONE -


Me & My lil. One @ Club Med Cherating .. (^_^)


3. Copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)  - DONE - 

4. This contest ends on 31st December 2009. 25th December 2009 - sempat lagi kan..hihihi.. -


Okeh, itu aje..

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

2 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nana said...

korang so cute la..good luck

Ieda the Rainbow Princess said...

Mama die lawa,dotter plk chumel..
Wlupun dlm pix & white ttp nmpk
kiut & cun!Gd Luck ye! :D




Related Posts with Thumbnails