Friday, December 25, 2009

Merry Christmas 2009


p/s: Model cilik idola kecil yg. tak terbayar..:p

Salam..
Yippie, hari ni cuti kelepasan am lagi,
syoknye,
tapi...
nasib kureng baik pasal dah jatuh hari cuti
(bagi Ganu & kawasan sewaktu dengannya sahaja)..
Minggu lepas, Awal Muharram pon sama, rugi2!.

Bile tiba time krismas cenggini..
 banyak la sopin complex yang deco chantek2..
sangat menarik kerna i & Alya jarang berdepan ngan senario cenggini kat Ganu Kite.. jakunnye aku!..


Dia sudah hilang kawalan
tatkala melihat maskot en. Santa gergasi..
udah x hiraukan keadaan sekeliling..
konon nak bagi hadiah kat Dia..
sungguh teruja Dia,
pestime dapat tengok depan mata,
beso plak tu..
yang kebiasaan cuma dilihat dalam cite katon saje..
i pon fening, banyak sangat tanya,
potpetpotpet... itu ini...
letih nak menjawab!!
uhuhu, kesian..!


ini jugak picca menunjukkan si Dia begitu teruja..
"waa.. ade loceng la ummi.."
mmm, i amek gambar ni psl bunga poinsettia tu..
sama cam yang i tanam kat farmville... :D

Ni plak kat lobby hotel
pose yang agak chantek, siap ngan sign peace lagi..
bukan senang nak amek gambar Dia sekarang..
ooopss, kantoi.. tak pakai slipa mcm Ellyana
biasala, mau didukung aje kali ni..
sakit jiwa raga, nak soping pun payah
kalo 2,3 kilo tak ape, ni dh 12 kilo..
macam pikul guni beras pun ada.. :D
apa nak buat, si Hubby la mangsanya..ekekek..
satu agi, bile dpt aje backpack Dora kehendaknya..
terus ajak balik..
nak tengok barang lain tak sempat..
Hampeisss!!!

Semenjak dua menjak ni,
asal amek gambo je stail inilah yang Dia pose..
hish.. hish.. hish.. confuse i..
kuat sungguh penangan Idola Kecil 2..


 Nak rewang ke mana yer...?
Bosannya!!!!


** rasa nak makan spagetti la plak, citarase mat salleh arini, ngada-ngada...B-) **


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

3 Sila Komen Disini ♪♫♪:

nana said...

comel nye... =))

Ieda the Rainbow Princess said...
This comment has been removed by the author.
Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Leily.. :)
Amvoi3x..pandai nye ie
possing!
Nie omak nye ke yg ngajar nie..
Hihi..




Related Posts with Thumbnails