Saturday, September 19, 2009

kepulangan yang dinanti.. :D

Pinjam pakai tajuk lagu raye sebentar ye...
mood raye dah mai.. :D
Yippie.... yabedabedooo.... i suke..
en. Hubby balik..
Me & Alya fetch him kat epot sultan mahmud..
punye la ramai org yang menunggu, mcm nak antar org pi haji je..
Alya awal2 lagi bgtaw aku yg. die x sabo2 nak jupe Abah die.. saya pon
Hehehe, aku taw anak aku tu bukannye ape...
ade makna la tu... en. Hubby de belikan die cokelat..
tu yg. epi sangat tu..

peace.. setia menunggu wlpon terpaksa tunggu lama
flite en. hubby delay, biase la.. raye!!
senyum lebar si alya.. hihihi, lepas windu la tu..
"Dalam dakapan keheningan maya
Pertemuan yang menyentuh di jiwa
Sekian lamanya terpisah
Harapan kini menjadi nyata"

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Tuesday, September 15, 2009

Salam Takziah



Salam...

Al- Fatihah untuk birasku, Allahyarhamku Fazidah binti Harun
yang telah kembali ke rahmatullah lebihkurang jam 8.00 pagi tadi. Disaksikan sendiri oleh aku..
Semoga Roh Kak Dah tenang disisinya, Amin ...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Sunday, September 6, 2009

Salam Ramadhan


Salam..
Arini dah 16 Ramadhan, bermakna dah 16 hari kite sume berpose..
kiranya tidak terlewat utk aku mengucapkan salam ramadhan buat semua
yang melintasi blog aku yang baru nak bertatih ini.. :P
Bercakap pasal persiapan raye, hampeih... hambar ku rasakan..
takde mood untuk mengulas panjang.. tahun ni la paling aku rasa
tak happy nak sambut Hari Kemenangan Umat Islam ni..
ape taknye.. belum ada lagi persiapan baju raya untuk anakanda tersayang...
huhuhu.. begitu juga aku **(Ini point sebenarnya)**
Dapur pun masih belum berasap ngan bau kuih raye..
Walhal asal nampak je resipi terus copy..
Masih belum mai semangat raye agaknya atau virus Malas mula menular dalam diri?...
sendiri mau jawabla... hehehe..
InsyaAllah, akan dibuat dalam masa terdekat

*** task utk upload gambo berjaya!! **

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Thursday, September 3, 2009

Salam Perkenalan



Salam semua..

Harini aku mula start menyibukkan menceburkan diri dalam alam 'blogging' yang makin ramai pengikutnya.
Ntah kat mane yang beshnya aku pon tak pasti,
dat Y aku try.. hehehe.. lambat!!
Orang lain sume dah ada, aku saje yang tertinggal bas.
Apa yang pasti ramai sudah kengkawan yang ade blog memasing
Aku nyer, amacam..?

So, pada mereka kat luar sana, yang lebih senior blogger...
sudisudikanlah tunjuk ajar mane yang patut yer.. :)


p/s : Ini adalah kesinambungan dari akunyer FOTOPAGES

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D




Related Posts with Thumbnails