Tuesday, December 29, 2009

x-TATIans mini gathering 2009


Salam..

Punyala lama nak publish entry ni yang dah berkurun ni. Gathering kali ni bukannya ramai pon seperti yang dijangka, maklumla time tu Raya Korban. Ramai yang balik kampung + terlibat ngan aktiviti kekeluargaan. Aku pun mula asal x boleh pergi jugak pasal time tu arwah mak sedara in critical stage kat CCU, HSNZ. Tiap2 hari berkampung kat sana. Tapi, bile fikirkan bleh jupe saing2 lama, ishk... mencelah la sekejap!. Tak sia2, dapat jupa jugak Yaya, Mc Na, Perry yang sekian lama tak jupe. Kalo Kak Tie & Mc Teq tu dah biasa dah.. :D. Neway, enjoy jugakla walaupun sekejap. Sempat lagi buat ketupat!..;p



Aku n puan organizer thru facebook..
Sangat cantik Kak Tie sekarang sejak bergelar busybisneswoman ni..
Puan Osmawati ni skrg facebook tegar agaknya..
most time online.. cari prospek bisnez ke Kak Tie?


Me & Kak Tie again, lain angle la plak..
My dear Alya yang sibuk nak shoot..
kasi ajela, kalo tak die bertempik + menangis, sapa yang susah..
aku jugak!!!..


Aku & Mc Teq..
penyelamat time aku dilanda kekalutan..:p
Macih Teq, alabiu..(*_*)
p/s: ngan mommies yang lain x sempat nak amek..
sori dear, sibuk ngan anak memasing plak!


We.. time ni Yaya tak sampai lagi..
ooo, kenat la Kak Tie, ko buat tanduk kat aku ye..


Candid.. ntah ape yang klako sangat!


Time ni Puan Yaya + dear Umairah dah sampai...
All mommies in action..
sori Perry, ko tolong amek gambo udah..
neway, tens!




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Friday, December 25, 2009

Merry Christmas 2009


p/s: Model cilik idola kecil yg. tak terbayar..:p

Salam..
Yippie, hari ni cuti kelepasan am lagi,
syoknye,
tapi...
nasib kureng baik pasal dah jatuh hari cuti
(bagi Ganu & kawasan sewaktu dengannya sahaja)..
Minggu lepas, Awal Muharram pon sama, rugi2!.

Bile tiba time krismas cenggini..
 banyak la sopin complex yang deco chantek2..
sangat menarik kerna i & Alya jarang berdepan ngan senario cenggini kat Ganu Kite.. jakunnye aku!..


Dia sudah hilang kawalan
tatkala melihat maskot en. Santa gergasi..
udah x hiraukan keadaan sekeliling..
konon nak bagi hadiah kat Dia..
sungguh teruja Dia,
pestime dapat tengok depan mata,
beso plak tu..
yang kebiasaan cuma dilihat dalam cite katon saje..
i pon fening, banyak sangat tanya,
potpetpotpet... itu ini...
letih nak menjawab!!
uhuhu, kesian..!


ini jugak picca menunjukkan si Dia begitu teruja..
"waa.. ade loceng la ummi.."
mmm, i amek gambar ni psl bunga poinsettia tu..
sama cam yang i tanam kat farmville... :D

Ni plak kat lobby hotel
pose yang agak chantek, siap ngan sign peace lagi..
bukan senang nak amek gambar Dia sekarang..
ooopss, kantoi.. tak pakai slipa mcm Ellyana
biasala, mau didukung aje kali ni..
sakit jiwa raga, nak soping pun payah
kalo 2,3 kilo tak ape, ni dh 12 kilo..
macam pikul guni beras pun ada.. :D
apa nak buat, si Hubby la mangsanya..ekekek..
satu agi, bile dpt aje backpack Dora kehendaknya..
terus ajak balik..
nak tengok barang lain tak sempat..
Hampeisss!!!

Semenjak dua menjak ni,
asal amek gambo je stail inilah yang Dia pose..
hish.. hish.. hish.. confuse i..
kuat sungguh penangan Idola Kecil 2..


 Nak rewang ke mana yer...?
Bosannya!!!!


** rasa nak makan spagetti la plak, citarase mat salleh arini, ngada-ngada...B-) **


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Wednesday, December 23, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest


Salam...
Pestime aku try join satu contest yang menarik sepanjang bergiat dalam dunia blogging. Neway, syarat2nya takdela payah sangat pon n ofcos kali ni nak cuba try test tengok..

Antara syarat2nya...

1. Create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest   tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)  - DONE -

2. Upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.   - DONE -


Me & My lil. One @ Club Med Cherating .. (^_^)


3. Copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)  - DONE - 

4. This contest ends on 31st December 2009. 25th December 2009 - sempat lagi kan..hihihi.. -


Okeh, itu aje..

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Friday, December 18, 2009

Salam Maal Hijrah 1431H


buat anda semua..
Salam Maal Hijrah 1431H
Memantapkan Ukhwah,
Memperkasakan Ummah.


& Semoga pengHIJRAHan anda semua lebih baik dari semalam..



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D




Related Posts with Thumbnails