Tuesday, January 19, 2010

AKSI MENARIK KETIKA MEMBACA

Salam..
Sangat bosan pagi ni, ramai pegawai teknikal yang terlibat dengan briefing PTK kat Putrajaya. Sunyi sepi opis cam dilanggar garuda rasenye. Kije agak kureng, jadi merayaurayau la si empunya blog ini. Tetiba, terjumpa plak satu CONTEST yang tidak kureng menariknya.contest lagi!!.. So, acu cuba try test tengok...

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Jadi follower blog ini dan linkkan blog ini dalam blog anda.
-beres-
2. Letak banner contest ini di entry blog anda dan link kan ke entry ini dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda (letakkan di sidebar blog anda).
-beres-
3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk Contest – AKSI MENARIK KETIKA MEMBACA
-beres-
4. Gambar mestilah secara kandid dan bukan disengajakan (Gambar tidak semestinya membaca buku saja, gambar membaca akhbar dan juga majalah tetap diterima)
-Ofcos kandid, ntah mase mane adik saya shoot. Mase tu dalam 5 bulan bergelar pengantin baru.Tengah ralit membaca sinopsis citenyer dulu. Tak sangka, en.Hubby pon tengah buat perkara yg. sama. Mmg tidak dirancang okeh.. :D-
4. Masukkan 1 gambar yang anda telah ambil di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, hubungan anda dengan orang yang di dalam gambar (jika orang lain dan tajuk gambar


Me (Laily) & en. Hubby (Asmawi)
p/s: kat sebelah tu mak saya, tgh syok berbual.

5. "Anda hanya boleh masuk 1 kategori sahaja daripada 3 kategori yang tertera di atas."
-saya rase lebih kepada kategori dewasa-
6. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, alamat email & link entry anda
-beres-





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

3 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam kenal juga...

GOOD LUCK... :)

Nur a.k.a admansyah said...

hek elehh... serasi u! patut arrr nmpk `pelik' pic tur... pengantin baru rupe-yer!

InsyaAllah menang...

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH




Related Posts with Thumbnails