Sunday, January 31, 2010

Happy Faces at Playground Contest

Salam..
Kembali beraksi setelah seminggu outstation, berhempas pulas memerah otak kerana exam Penilaian Tahap Kecekapan (PTK) kat Serdang, Selangor. Pandai je orang HQ set date, gaji dah masyuk time tu, pe lagi.. sempat jugak le menyambar selai- dua shawl kat jalan TAR. Windu nak beraksi kat blog, masuk opis lak pc breakdown like hell!!!. Geram betul.. Tak sempat nak backup pepe yang patut. Koma, IT Tech kate VGA Card. Addoy, dah le peruntukan belum sampai lagi.. Nasib la..:(

Nevermind, blogging tetap blogging. Di mana ada jalan kemahuan, disitu ada jalan.. Contest lagi ye.. hihihi. Kali ni kat blog Mama Syafi.

ini picca anak saya yang sangat epi...:D


*



*



*



*



*



Alya Husna bt. Asmawi
3 tahun 7 bulan
(08 Jun 2006) 



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

5 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYaFRINA said...

Pttla lama x update...

** Ermm.. gudluck husna...
mmg nmpak happy!!!!

mama_umar said...

heheh,semoga rezki memihak pd ummi alya exam ptk tu ye ;)

Nur a.k.a admansyah said...

Bz ekk... ahkak pun! besok sat pun kena mai testing system.

Cute-nyer Alya! gerammm....

Nadra Farissa said...

TQ for dropping by my blog!! Good luck for this contest ya!!

adda said...

salam terjah, cantik sgt gambar tu. boleh tau tak name as follower apa? carik2 tak jmpa.. berpinau2 mata hehe.. nanti komen semula kt blog saya ye. thanks




Related Posts with Thumbnails