Wednesday, February 17, 2010

Demam sudah :((

Salam

My lil. one sudah demam..huhuhu. Pestime dalam tahun ni. Sekarang ni cuaca agak panas, radio HotFM pun cakap macam tu. Tengok berita tv malam td pon sama. Kena kurangkan xtvt outdoor. Tapi si Alya ni aku suspect demam ni mungkin pasal xtvt raye cina aritu. Kalo orang laen sibuk plan bercamping, berkelah ngan kuarga kat pantai, airterjun or else, tapi aku n family just have site visit je.. Camping kat tepi utan je, hihihi. Ok what, de gak xtvt kan. Time tu la si Alya mula terlepas pengawasan. ;p

Tersedar dalam kul 3.45am, rase cam hangat je bile sentuh dahi Alya. Kelamkabut cari coolfever tepek kat dahinya. Sib baik de wat stok. Dalam keadaan mamai semacam, sempat lagi mamarazzi ni aku cari henpon snap gambo die, hihihi.

Alhamdulillah, pagi tadi kureng dah  sket panas Alya. .:).

 
ni die budak demam..cian :((
abes merah bibir + pipi






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam
thanx drop by kat shout box

siannya ur alya..semoga cepat smbuh ya

jom tukar2 link n folo2
:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ala...sian nyer tgk Alya...ye lah skrg ni mmg musim org demam sana sini..cuaca skrg mmg sgt panas...

Hope...Alya cepat sembuh dear!!

lily azliyana @ mama zara said...

my Zara pon tgh demam ni..dhla tgh mood tk mau makan ubat..masuk dlm mulut ok, but tk mau telan..terus luah free2 jek..last2 terpaksa gak masuk ubat muntot baru ok sket..huhu

rasenye mmg sbb cuaca yg tgh panas terik nih..

saSha a.K.a MumYalya said...

alahai cian nye..musim panas ni dear..bagi alya minum air masak lelebey..my alya pulok tgh batuk2..
semoga alya cepat sembuh :)

LYaFRINA said...

waa... skrang alya plok demam..
lya ni pon x brape nk baik sgt.. asya dh baik demam.. skrang ni lya dh start bg scott emulsion kat asya sbg antibodi..
skrang ni mmg cuaca panas terik..
mmg kna kurangkn xtvt luar..
uhuuuuu....
hopefully alya cpt sembuh!!!
lya y dh besar ni pon x ttanggung msa dmam bru2 ni...

**dgr cite balik kmn.. bila???
kmn duk kat mana??

mama_umar said...

get well soon alya,huhu..kite pon tgh batuk nih..hmm,takut jangkit kt anak2 je ha..

Anonymous said...

ya..la merah aje bibir aliya tue...zam memang buat stok gak coolfever tue takut kes2 tgh malam mcm nie ler.......kalo anak zam memang sah tak berselera makan kalo tak chat...buat kita susah hati aje....hai alya bila nak dapat adik tue.......tak sunyi main sorang2 ker...hehehehe...jawap mama alya

Nana said...

adoi..sian dia, kita ni pon demam, damia sesema musim demam skang kan, musim panas lak tu.cpt baik ye




Related Posts with Thumbnails