Thursday, April 8, 2010

dah tua.. ;p


Salam pagi Khamis yang indah .. =D


mmm, malula nak bgtaw..



arinikan 8 April..
hikhikhik..

*

*

*

me turn to sweet thirteeny today!!!
ouchh.. mak dh tue.. 

selamat tinggal angka 2..!!!



p/s: Sedekahkan Al-Fatihah utk. Arwah Adik Dzafri Hisyam
Blogwalking n terbaca n3 ni ----> KLIK SINI <-------
Pasti ianya menyentuh naluri keibuan..
teringat i kat my Alya..
Ya ALLAH, KAU jauhkan aku drpd. ujian spt. itu...

Alfatihah untuk Arwah Dzafri Hisyam bin Khairulanwar
semoga Arwah tenang di sana, amin!!...






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

IRFANAJMAIN AMIRZAIN said...

suka business internet.Program bersama kumpulan Rabbani.

modal RM20.sila lawati
http://www.marhaban2u.com/?ref=3782

mama tisya said...

muda lg br 30thn..anyway happy busday laily

LYaFRINA said...

Leily..happy birthday!!!
30??? xpe.. tu angka saje... y penting leily sntiasa nmpak muda+jelita...
tp siyes, msa tnmpak leily kat mesramall aritu, nmpak muda je + dgn bdan leily y kecil molek..lg nmpat swett 20 sokmo..

**apa2 pun lya doakan agr hidup leily bjaya ddunia n akhirat... Enjoy your day!!

LYaFRINA said...

leily lya dah terjah kat blog arwah tu.. ya allah sedih sgt2.. tiba2 teringat asya.. sama baya dgn asya..
Al-Fatiha

Siti said...

Leily, Selamat HAri jadi..dah masuk 30 yer..takpe..ada apa pada umurkan? yang penting sentiasa awet muda. siti ni lg 2 tahun masuk la era 30..

P/S: dah email ker address kat siti. Siti nak courier hadiah.

mamalieyna said...

Happy birthday!! sweet angka 3..hikhik..akhirnya sebaya jugak kita hari ni..hehe..

moga terus dipanjangkan usia, murah rezki dan happy dismpg insan2 tersayang..!

*ada baca gak kisah psl arwah adik Dzafri..Al-fatihah...sangat menyentuh hati, baca kisah dia, boleh buatkan kita menangis dan berhrp moga kita semua dijauhkan dr dugaan sebegitu rupa!

zue @ annaleeya said...

hepy besday leily... smoga trus berbhgia dgn insan tersyg...

ade gak baca kisah adik Dzafri... mmg sedih... bulih menangis baca entry tuh... Al-Fatihah utk arwah adik Dzafri...

sirna said...

happy birthday leily..30 is just a number..staying still as lovely and hot mama..May happiness always with you=)

CuppyCakeMommy said...

happy befday n salam kenal babe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day!!
Moga Panjang umur Di mmurahkan rezeki!!

~aSHa~ said...

hepi besday Leily...

apa ada pada angka? muahahaha ai pun bakal terjah gak ke angka tu...coming soon..ehehe...

tapi yu kecik molek tak nampak la ke thirteeny tu..ehehehe (kat sini tak leh nak strikhrough plak...)

eh bagi tarikh nak buat gathering...ai nak buat entry khas ni esok

Naurah Napiha said...

Tahniah..semoga dimurahkan rezeki...hapi2 selalu..he

Nana said...

happy belated bday..
hehe..dah masuk 3 series ek kita lg 2 thn je nk tglkan zaman 20an

Anna Farhana.. said...

eh,hepy besday! lama x singgah.busy!




Related Posts with Thumbnails