Thursday, April 1, 2010

daku terkenang...

Salam ptg khamis.. =D


Hye there..
arini mommy layan perasan sket..
ala, curik² tulang.. dh nak balik pon..
arini balik kul 330pm, i suke u.. :)

camni....
mommy terkenangkan saat Alya Husna masih kecik ghitew..
cakap pon masih pelat lagi saat tu..
suke bebenor me ngusik die time tu..
ishhkkk, rase cam nak de baby plak je.. ;p


ekceli, mommy sedey amat..
my backup hp (sabun, Nok6600) yang hubby bagi
dh hilang.. :(( , sobsobsob..
tataw mane pegi, mulanya Alya yang main..
my sabun tu jugak i jadikan remote tv psl remote x de..
huhuhuh, dh le macam² gambo sejak Alya baby lagi de dlm tepon tu..
haddoyyy, mane la nak cari.. :((





citenyer ada kat ----> SINI






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

4 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYaFRINA said...

tomeynerrrr.... husna msa kecik2.. main hentak2 kaki lagi.. cute sgt2..tiba2 rindu kat asya.. hehehehe

**nmpaknyer nok kena tuko hp baru la tu..

Siti said...

ala..huilang ekr..siannya...
siti pun bila anak2 dah ebsar, rindu masa diorg kecik2 dulu..cute sgt2.

sirna said...

hehe..dah sampai masa husna nak adik kut lol

Effa_zizi said...

OMG.... Lili...
patung tu favourite alya ke?
My elder daughter (nana) ada patung sebijik macam tuuuu .. dan tu adalah patung kesayangan dia..

kami panggil patung tu... LULU... :)hahahaha




Related Posts with Thumbnails