Sunday, April 11, 2010

Mama Damia's Giveaway


Salam.. =D

tolong jgn. betulkan skrin pc/ lappy anda..;p
ye.. tuan tanah mengalami sindrom giveaway/ blog contest yg. agak kritikus..
hihihi..
sabau la.. =D


Ni plak hasil terjahan rambang ke blog Ayu, jugak mama Damia .. :)
sempena umur anak beliau, Damia 6 months..
hihih, bulat mata Damia tgk mamanya amek gambo.. :)

Epi 6 months Wan Damia Amanda.. =D

Closed Date : 22.04. 2010,jam 3.00 ptg






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

3 Sila Komen Disini ♪♫♪:

♥ Nuha Nur'Ain ♥ said...

kepada ass dan ummi...

ni nak habaq testimonial pertama ni...after about 1 week use the product boleh rasa perubahan pada kulit muka...lepas 2 hari guna minyak di kulit muka yang dulu boleh buar goreng telur ni dah kurang...dah nampak perubahan...dah tak berminyak sangat...kulit muka pun macam dah nampak fair sikit...hehehe..

nuhastory.blogspot.com

mamalieyna said...

good luck okies..! kita jugak yg tk ghajin2 nk join giveaway yg berlambak2 skrg ni kan..huhu..

AYU IDRIS said...

Salam dear..ok pass...gud luck ye!




Related Posts with Thumbnails