Tuesday, May 11, 2010

BABY WITH SOOTHER/ FEEDING BOTTLE CONTEST


Salam.. =D

lagi contest!
nak kata kategori baby tu tataw la..
dh organizer dh ckp range umo antara 0 thn to 4 thn,
kira layak memohon la tu..
hikhikhik.. =D

mmg anak makcik ni masih menyusu badan botol..:P
ni pun msh duk cari helah camne ler cara nk lepaskan botol tu..
kiranya thn dpn leh dh nk anto pi pre-skul..
camne ekk..
de sesape leh share idea...?

mane² yg berminat utk sertai bolehla klik kat ---> SINI <----

Closed date : 06.06.2010

& Picca Alya 

*


*


*


*




lagi satu..


 Nama anak : Alya Husna Asmawi
Tarikh Lahir : 08 Jun 2006
Emel mommy : leily8480@yahoo.com

"... tiap kali nak isap susu mesti Alya akan carik bear bushyuk die..
suke sangat tonggengkan bearnya & usap² tagging made in mane² kat buntut bear tu..
naik lunyai!! bau .. toksah kirala.. hanya die ngan abah die aje yg. boleh hidu.. :P.. "


 nak tag kat ..
2. Lya


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

6 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mamalieyna said...

comeeii..good luck! ^_^

saSha a.K.a MumYalya said...

sweetnye alya..gud luck ok :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comey nyer alya.....

sirna said...

tag lagi, leily yg aritu pon kita tak wat lagi..takpa2, akanku marathon wat=)
anyway, thanks...

Nad a.k.a MamaZakwan said...

btul ke alya lahir thn 2010? jun pun blum lagi..hehehe
anyway, gud lux! :)

N.A.I said...

Hihi..so cute,Alya ngam2 4thn ni..gud luck dear.




Related Posts with Thumbnails