Friday, June 4, 2010

Give Away "Cayang Ibu"


Salam... =)

saya n co. skrg ade kt umah PIL plak..
adusssh, tersgtlah pack jadual saya mgu ni..
letih badan + juga minda..
 memandangkn nk update cuti² kami bebaru ni x de mood,
& memandangkn juga tlh ditag oleh Wani tuk sertai giveaway ni,
cam taw² je yg aku nk join gak.. :P..
jd n3 kali ni psl giveaway tu la ek..

mereka yg berminat boleh berbuat demikian wlpn x ditag
dgn klik kat SINI..

*
Dateline : 30.06.2010

& syarat yg ke-4 & 5 ialah dgn upload gambo me n my doter.. =)


*


*

Ini adlh gambar kami yg terbaru okeh,
amek kat Aquaria 3 ari yg lepas..
X plan pn nk pi situ psl tujuan asal hanya menemani en. somi yg meeting kt sana..
Si Alya yg mula asl takut² lama kelamaan teruja sbb byk sgt ikan yg blom pernah tgk..
last pegi pon mase die kecik lagi, dlm umo 2 thn ++ gitu..
sgt² seronok wlpn schedule tight, psl kitorang dpt spend mase bersama..



*

*

mereka yg bertuah, yg aku tag ialah... :-

1. Dr. Faryn
2. Lya
3. Ira
4. Ctjay
5. Rozie






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

2 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYaFRINA said...

hehehhehe.. sgt2 bertuah..
thanks...
lya last pegi kat aquaria tu.. time skolah menengah dulu.. hehehehehhee

Emacupcake said...

tenkiu for joint my GA..gud luck kay...




Related Posts with Thumbnails