Monday, July 12, 2010

Aquaria KLCC


Salam.. =D


Arini line tepon & tenet down kat area opis aku & kwsn sewaktu dgnnya..
dgr cite, de org curik kabel telekom..
& sudah 2 ari jugakla kije² update eP x dpt buat, tepon pn x berbunyi..
bagusss, bagus sgt n time kasih byk² la tuk malaun pencuri itu..
kureng kije aku minggu ni..
tak pyh pening² kaple wat bayaran, hungga berlari² anak angkat tepon **time staf sume ilang**
Ouuuch.. sangat la bahagia minggu ni..
Big² bos pn tarak..
so, kaki atas meja la.. =)

Ekceli, kesempatan yg ada ni leh la i apdet blog..
lama jugak x apdet ni, virus M dh mula menular.. hihihi, 
okeh, cite kali ni psl cuti² ikut hubby pi meeting KL bln lepas..
Ya ampun, letih bangat melayan karenah anakanda terchenta itew!!
kitorang saje pilih pengangkutan awam aje kali ni psl gi pn skjp je..
lenguh drive aje, so gi la kami 3- beranak ni naik bas.. :P

Subuh sapa kat KL, trus cari hotel berdekatan..
cari kat area PWTC tu aje, dekat dgn LRT + The Mall..
so senang sket i nk maman ke ape.. sopink!!!

We stayed @ Anum Hotel..
hotel ni baru 1 bln je bukak katenyer..
tp sikit sempit, ok la.. not bad psl ratenye berpatutan..
Alya cam biasela.. main tuptap tuptap suis lampu la..
tepon i dh cabut wayarnye awl² lg.. ;)

Sementara Hubby gi meeting,
sempat lg i n Alya merayau kat The Mall, window sopink n carik maman..
ptgnye lak, kitorang ke Aquaria pas Hubby meeting..
lama dh tak pi, byk gak perubahan kt dlm tu
x silap, last pi thn 2008 ghitew la..

Let's see our picca there.. =)


*


*


*



tgk aksi gimik aku..
takut jugak Alya kalau² ular tu makan aku.. hihihih..
mak pn kalo dpn² sgt geligeleman tgk sang ular ni..
eee, terbw² dlm tido la.. :P 


    antara fauna yg. menghuni Aquaria..



 
jomla cepat Ummi..
 

floaded forest tube tank 

katak ape ke jenis tataw..
eiii, geli!!!

 
 shark! 

Alya yg. kagum tgk Arapaima.. :P

 
explored!!!

layan aje la..

jgn la balik lg. Abah!!! 

 last picca, me n my luvly one!!!!






huhuhu, byk sgt gambo..
dh malasss dh!!!








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nana said...

wah beznye jenjalan aquaria...g jalan mana lagi?

Softtouch [Hanim] said...

wah best jalan2 kat kl....sy pun tahun lepas kot pegi aquaria tu...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

syok p aquaria kan?bukan stakat budak excited, mak budak lagi2 over excited

~~@lyci@~~ said...

alycia last year pg aquaria..
bwk adam hehe..

p!nkerton said...

wah menarik gak ni, tak penah sampai aquaria lagi, nk pegi gak la nnt :)

Nur a.k.a admansyah said...

isshhh... ahkak yg dok KL nie pun lom lepas agi Aquaria! Aisyah jer pegi ngan ayah die huhuhu...

Cantik editting n pic yg clear! Alya cute n Ummi ngancam u...

Ema said...

last pegi tahun 2007.. huhuhuhu

NICK IRFAN said...

bestnyer rasa teringin plak nk pegi...




Related Posts with Thumbnails