Friday, September 17, 2010

Kembali berblogging.. =)


Salam 8th Syawal 1431H


Masih dlm mood rayekah?
atau masih berada di desa terchenta?
Minggu ni saya sepatutnya dh start kije,
tapi rase cam M***s lop,
lgpn ada cuti lg, sempena Hari 1 Malaysia..
so, EL aje la, hikhikhik.. ;-)

de masa yg ada ni, nak apdet sket blog..
la ni me n Alya lepak kat Holiday Villa Cherating,
menemani somi yg de meeting kat Gebeng.. 
ptg ni somi dh booking nk pi mancing lak, seblom balik KT..
huhuhuh, sabo aje la..

siap beli joran baru lg, nyampah!!!.. :P

 bg mereka yg ontheway balik ke destinasi memasing,
pandu hati² okeh..
semoga sampai ngan selamat..


Minggu depan kite start cite psl raye okeh... =)







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

7 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Fieza79 said...

dh stat kije ari ni...tp mood tu lemau...huhu..

isnin dpn kita pakat2 citer psl raya ye...eheh

Joy said...

i dah start kerja...tp cam mkn gaji buta..semua duk borak2 perihal raya..hehhehe

mamalieyna said...

okeh2x..next week pakat2 citer psl raya..sure meriaaahhh! ^_^

Sharinginfoz said...

selamat kembali berblogging

M Rajoli Yang Meninggal Dunia

Softtouch [Hanim] said...

ok minggu dpnlah kita start cite raya n bc cerita org...masih mood beraya lagi nie..nk update pun xtau mana dulu nk start..he he he

Helmiyani said...

memang sumer pakat ood raya lagi.. nak start keje un kena warming up dulu.. banyak dah lupa..huhuhu
cepat2 buat entry raya.. nak tgk gambar raya nih!!!
saya ada letak freebies kat blog. so, kalau nak edit gambo2 tu bleh guna :)

~aSHa~ said...

wah siap berhanimun di cherating tu...kami tak sempat nak pg mana2....sibuk kenduri....




Related Posts with Thumbnails