Tuesday, September 28, 2010

Open House, 3rd Syawal 1431H

Salam.. =)


sikit lg cite ttg raya kami yg hanya tinggal suam² kuku aje..
Open House kat umah ipar, singgah jap sebelum balik K. Trg..





Alya ngan sepupu²nya..
Yg. sebelah Alya tu namanya Anis, sebaya je ngan dia..
tp jauh lebih mature n beso compare my doter yg cikeding tu..
sebelah tu adik Anis, Sara..
Mama die skrg ni pun sdg preggy anak ke-3, due bln 12 ni..
huhuhuh, tak terkejonyer hakuuuu..


close-up sket..

 beza umo antara mereka 3 bln aje..


tgk Anis tu..
bergaya betul la, cam² posing..
Alya pandai sengih je, hihihhi.. =)


makanan mcm² ado, tak termakan!
after rushing blk K.Trg, open house umah Mak Cik saya lak..
tp no picca snap there la.. =((
sibuk nk makan aje... :P


tp nak cite...
perghh, jem giler kat Kelulut, Marang, Terengganu!
we stuck over than 1 hour there!
yg wat i tensi.. turn sy drive + somi syok titon.. =((
hampeih!






psssttt.. esok jamuan raya kat opis saya.. =)
yum yum..



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

luahfikiran said...

SABTU DAN AHAD YANG AKAN DATANG NI, LAGI BANYAK RUMAH TERBUKA. MANA YANG BERKESEMPATAN, ELOKLAH KITA PERGI. ORANG DAH SUSAH2 JEMPUT KITA, MAKA KITA CUBA TUNAIKAN.

Lelord said...

wah anis lg beso

Fieza79 said...

lama tk nmpk...sebok beraya kot..??

sekarang ni open house2 sana sini...tk sempat nk g suma..

~~Ciklinn~~ said...

hamboi2 bukan main ha sepupu tu.. ala princess ha...

alya gadis melayu terakhir tu yg dia segan2 tu... ihihih... linn yer mood raya habis dah... huhhuhuhu

Ain said...

jauhnya beza alya ngan anis...

bulan syawal ni asyik makan2 jer kan, murah betul rezeki orang malaysia ni....

Nur a.k.a admansyah said...

kecik ler comey..

Adam ngan kazen die pun same umur tp size... jauh beza! (kalo Leily tgk N3 CutiX2 Gambang tu.. dak bolat named Alia tu-lah!) just imagine...hehehe

musim preggy gaks kt ofis nie... Ahkak nk LARIIIII....:)

aleen adela akoo ^_* said...

nak ikot pegi open house!hu3

zue @ annaleeya said...

nama sepupu alya tuh anis zahirah ker???? sama plak dgn nama anak ahkak... anak ahkak nur anis zahirah, tp umo dah 10 thn.... jd ahkak tak tiru k... heheh!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..berbeza sungguh dua org tu ye even beza umur skit je
maybe mak pak dia jenis sasa kot..
takpela alya..kecik molek je..comel..senyum2 sumbing je si alya heheh

ahahhahah..tak menahan you..kita pon kalu hubby tido time kita drive n jalan jemm..mmg bengkek je...ehehhe

MamaYatie said...

waa..beza 3 bulan tp physically nya cam 3 thn...huhu makang banyok sket alya..

INTANKUTERPILIH said...

anis malu2 kucen...
kontrol ayu...hehehe

aSmiDar said...

comel la Alya..rambut die tu..minat giler eda..huhuhu

norhaizan said...

alya comel la..takpe kecik pun, comel lote..comel mcm mak dia lar...

dh byk hari tak dpt open house mana2 pun..bln syawal bln nak abeh dh..kena tunggu raya haji la plak..tehee..

makdara TERDIVA said...

kat opis hakak tak penah ade jamuan raya..huwaaaa!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gembira sakan adek adek tiga org tu...raya memang utuk mereka ..zasss

^^AnGGun^^ said...

anis pandai beposing...
dia lebih berisi n tinggi dari alya =)




Related Posts with Thumbnails