Friday, October 8, 2010

Fesbuk oh Fesbuk!!!


Salam.. =)

Lagi angkara fesbuk..


KISAH 1

Mohd Nazren cedera dibelasah kumpulan samseng

Kejadian dipercayai bermula apabila seorang jurujual, Mohd Farhan Othman, 20, meminta rakannya, Mohd Nazren Akmar Nazlan, 20, menemaninya untuk bertemu seorang wanita yang baru dikenali melalui laman sosial Facebook, kira-kira jam 2 pagi.


berita penuh SINI

 
KISAH 2

MUAR: Mereka bersahabat baik sejak di bangku sekolah lagi, malah turut bekerja di syarikat sama sebagai jurujual sejak setahun lalu, namun angkara laman sosial facebook, dua lelaki terbabit bertikam lidah dan bergaduh hingga bertindak melampaui batas dengan seorang daripadanya ditikam di khalayak ramai, semalam.





berita penuh SINI




mmm.. agak² la kalo yer pon gatal sgt..  
pandai² la cover line kl tak mo pasangan taw.. :P

jgn duk komen open² kat wall kekasih hati tu, ber-i, u la konon!..
sume org baca taw..
 kwn, kwn- kwn, kwn pd kwn, kwn-kwn pd kwn-kwn, kwn- kwn- kwn, kwang- kwang- kwang.. ;P..
Lu pikir la sendiri






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

6 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Softtouch [Hanim] said...

gilerlah kan...betul2 mcm samseng..yg org ramai punsekali salah..patutnya leraikan bkn join skali pergaduhan tu..kalu betul budak tu salah, dia xpatut belasah budak2 tu..smpai polis pun skali kena..

Ummi Eisya said...

macam-macam hal la diorg ni kan..

Fieza79 said...

psl fb pon jadik pergadohan...mcm2 la dorang ni...

Wahida Shukeri said...

suak wat keje x pikir dulu..ikot hati je..dasyat budak2 skrg ni..

iCaLoVeZiE said...

Muar! Haish!

~aSHa~ said...

tu la dia...angkara 'facebook'




Related Posts with Thumbnails