Wednesday, October 13, 2010

Ku Ada Kamu...


Salam... =)

KU ADA KAMU.. ALYA HUSNA


Location : 
Airport Sultan Mahmud, Kuala Terengganu

Di kala ku kehilangan di dalam kegelapan,
Kau suluhkan sinar petunjuk,
Di kala ku kesedihan,
kau ukirkan senyuman,
Dengan penuh sabar memujuk..

 
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh.
Andai hari esok langit akan runtuh,
Tabahlah menjunjung bersamaku,
Andai hari esok dunia gelora,
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu.

Di kala aku tak pasti,
Kau tampil dengan berani,
Membimbing agar lebih yakin,
Dan bila hidup penuh soalan,
Kau berikan jawapan,
Melengkap semua kekurangan...

 Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh,
Andai hari esok langit akan runtuh,
Tabahlah menjunjung bersamaku,
Andai hari esok dunia gelora,
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu.

Tidak mungkin diri ini mampu,
Hidup tanpa doronganmu,

Andai hari esok langit akan runtuh,
Tabahlah menjunjung bersamaku,
Andai hari esok dunia gelora,
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu....


aahahaahaa, kantooooi sudah!!!!!










TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Ema said...

suka lagu ni.... hehehe

Huda said...

alya yg sweet :) lagu ni selalu main kt astro tu kan :)

Fieza79 said...

mmg sweet tgk dia..manis je wajah nya...

MamaYatie said...

alya wat nape tur haa???hihi

Softtouch [Hanim] said...

patutlah mcm pernah kenal je ayat tu..rupenya lagu adira..nmpak dah besar sgt alya tu..anak dara dah..boleh tmbah bb pas nie..:)

'NuReeN' said...

ada time suka jgk dgq lagu ni.. alya nmpk cute la.. alya kantoi apa ya?? apa yg di soroknya??

Ibu Iman said...

knp alya kantoi?

sy pun suka lagu nih... mcm ada motivasi sket kalo tgkkan liriknya

Nur a.k.a admansyah said...

hmm.. akak pun rase cam tau jer kataX2 puitis tu! ghopa-ghopanya... saban malam kudgr-nya! isshhh...

sungguh ayu bdk ittew!

Elin said...

alya cun..:)

Wahida Shukeri said...

sweetnye mummy dia n alya mmg comel..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

dear laling..
my alya kantoi sbb die cuba masukkan batu hiasan tu dlm meriam tu.... huhuhuhuh

mamalieyna said...

suka sangat lagu ni!! ^_^

dah besar anak daranya..hehe..

makdara TERdiva said...

kamera luvs her :)

Mak Su said...

sweet jer :)




Related Posts with Thumbnails