Sunday, October 10, 2010

Majlis Hari Raya @ My Opis..

Salam.. (^_^)


Bulan Syawal sudah habis,
tapi tuan tanah masih terhegeh² nk cite lagi psl raya bebaru ni, hihihi..

Arini nak cite sket psl majlis sambutan hari raya kat opis saya baru² ni..
well, majlis berjalan dengan lancar wlpn ada sedikit kelakuan staf
yg tataw malu asyik bungkus makanan tanpa segan- silu pd tetamu yg hadir...
Huhuhu, sabar aje la!
pencen la cepat!

Makanan agak banyak, diluar jangkaan!
Masing² sponsor makanan tu yg leh thn banyak tu..
nk harap duit peruntukan jabatan takde la byk sgt,
tu pun dh select tuk de mesyuarat terlebih dulu,
hihihi, biasala tu..

antara picca yg sempat saya snap!
 
jom bergambo dulu.. :P

My prens & me..
hihihi, kitorang pakat tuk pakai batik aritu..=)

 apa yg penting, kerjasama!
siapkn pe yg patut

 serang!!!!!!
penuh satu traktor!
kenderaan tuk angkut makanan.. :P

 tetamu dh mula dtg..
jiran sebelah- menyebelah..

tetamu drp. awek- awek agrotech- TADC..
huhuhu, staf laki masing² tak lari.. :P


ketibaan yang dinanti..
haaa.. siap de pengantin taw..
Ayah Wan selaku pengapit pengantin baru...



ni la pengantin lama, Abg Ja..
dah pakai smart berbaju melayu + bersampin, malu plok...
langsung kena mainkan leh kami..
hihihiih.. =D


antara menu yg sempat snap..



tapir tapai pok din sponsor, sebesen tu!
tp i kureng suke tapai la.. :P

lain² x sempat la,
tp nk tengok hasil tangan saya..?
ni die, Triffle..


Sungguh tak ku sangka, 
ingtkn Triffle ku itu dh tak laku,
rupenyer...

Licin!!!!
& de yg berminat nk plak resepi itu..
hihihihi, kira menjadik la tu.. :P
Resepi Triffle kat SINI

Ni jugak menu yg saya bawak,
Bubur Pulut Hitam..
tapi bkn saya yg. buat, my mum.. hihihi..:P
jugak, licin!!!!






Tammat !!
cite raya 2010.. =)




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

luahfikiran said...

SALAM,
YANG HABIS LICIN TU, TERINGIN RASA NAK MAKAN ! BILA AGAKNYA BOLEH MERASA?

Fieza79 said...

wowo jamuan raya maseh ada...best2..mesti sedap triffle tu smpai abis licinn..! bubur pulut itam tu pon sgt menggoda selera..!

NURULekmiRabat said...

triffle and bubur pulut itam tu siyes nampak sedap..

Softtouch [Hanim] said...

sy suka jamuan raya nie tp opis sy xbuat pun...ni mesti sedap trifle ni smpaim licin bo liau...

Nana said...

WAH MERIAHNYE AKU THN NI XSEMPAT WAT UTK OPIS NYE JAMUAN HEHE BZ SGT
PAS2 RAYA LA BUAT HAHAHA

nieda said...

meriahnya...plg best mknana yg dibawa habis licin. rasa puas hatikan

Nur a.k.a admansyah said...

best-nyer Triffle tu... bak ler sikit! ahkak nie suka mkn tu tawww! tapi... maleh nk buat!

psst: ada lg N3 expired (coz bln syawal dh abis) tapi lom update psl OH ofis nie! hehehe

MamaYatie said...

oo..keja sini rupenya..hihi




Related Posts with Thumbnails