Monday, November 1, 2010

Lagi Tangis Duka - kemalangan di Setiu, Terengganu


Salam..

Lagi berita tragis, kematian yg. meragut 5 nyawa ..
kali ni kat jalan Penarik, area Setiu, Terengganu (jln pantai)
Takziah utk keluarga mangsa,
semoga kesemua arwah ditempatkan di kalangan mereka yg beriman..






SETIU: “Saya terus memangku bayi yang ada di atas jalan dan menahan sebuah kereta yang melalui kawasan itu sebelum menghantarnya ke hospital, sebelum membantu mangsa lain,” kata Zakaria Ismail, 61, saksi kemalangan berkenaan.
Menceritakan detik cemas itu, Zakaria berkata, kejadian berlaku ketika hujan dan dia yang berada di depan rumahnya di Kampung Nyatoh terdengar dentuman kuat sebelum melihat sebuah Proton Wira remuk serta suara meminta tolong daripada sebuah van Ford.


berita penuh kat Harian Metro



Huhuhu, esok pepagi akan ke Besut, 
meeting bghn PTIF plak,
Ya Allah.. Selamatkanlah perjalanan kami pergi dan balik,
permudahkanlah segala urusan kami, Amin!!!!





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Myra Jay said...

Takziah pd keluarga mgsa..
Mgkin hujan, jalan jd licin, kereta mudah terbabas klau laju kan..

idah @mama izzya said...

insyaallah smga perjalanan akak slmt pegi dan balik..

ujan2 ni malas wase nak kuar umah kan,.

☆ lieya latif ☆ said...

alfatihah buat mangse...semoga ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...

lieya pun kan kalo lik kg, lalu kat simpang ampat tu sure slow2...rase takut semacam...yg penting kite kene ikut peraturan kan....kdg2 org lain yg buatsalah, org lain yg jadi mangse....

Softtouch [Hanim] said...

takziah pd keluarga mangsa n alfatihah untuk mangsa..

semoga perjalanan leily selamat n xde apa yang berlaku..take care

Nur a.k.a admansyah said...

tu larrr.. tgh dok bc kisah xsiden bas yg pemandu takde lesen tu... alihX2 ada lg kes se-angkatan. Al-fatihah utk semua yg terlibat!

HatiX2...

al-lavendari said...

salam ziarah .. tak tahu nak cakap apa dah !

firahadifa said...

cian... baby tu yg kesian sgt...

nieda said...

takziah pada keluarga mangsa..malang tidak berbau..kesian dkt baby

alfatihah...

Fuziani JSR said...

Takziah kepada keluarga mangsa....

ummu said...

Salam Laily
takziah kpada keluarga mangsa
akak punsesekali lalu situ

kella said...

takziah.. untuk keluarga yg tlibat...

kella said...

takziah.. untuk keluarga yg tlibat...




Related Posts with Thumbnails