Friday, November 12, 2010

Lawyer ke Loyar?


Salam.. (",)

Lately mommie salu kena attend meeting,
tak kira peringkat bhgn mahupun jabatan,
maka nak tak nak kena gak sekalisekala bergaya ngan blazer..
walaupun sekadar kuli bawahan aje.. :P
+ musim hujan skrg plak, sejuk beb..
tak tahan, lemak tak banyak, hihihihi..

neway, many 10s tuk En. Somi sbb sudi beli blazer baru tuk saya,
prihatin awak yer.. =),
wlpn beso sikit dr saiz body ai yg kecik molek ni,
i shuuuke, .. =D

ni plak kaki try,
tgh org duk sibuk kemas itu ini,
dia amek kesempatan nk main try² lak..
lantak ko la labu, janji tak nangis!

ni lawyer ke loyar ek..
jgn jadi lawyer cam cite NI sudah!
tu panggil lawyer loyar buruk... :P


lawyer 2 B..
InsyaAllah!!..

hantuuuu.. tadop tangan!!
shuke la org layan die main.. ;-)

hwaaa... grrrrrr!!!
makang budokkkkk!!!











TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mama tisya said...

kalo meeting wajib pki blazer ke??

**td tiba2 dgr kena msk meeting utk MAHA tp tksure kena p ke tk..kalo kena p bole la jmpe nanti..apa2 leh bg no hp kt email kita...amyryna@gmail.com


**tlg vote utk tisya kt facebook...more details kt blog ..tq

Rizziela said...

besarnya baju dari tuannyer

Huda said...

hehe lawyerla ummi :) soon..:)

-Sara- said...

oo anok dare ni kemainggg! :P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

larikkkkkkkkk ...nnti kene makang..uwaaa

Softtouch [Hanim] said...

insyaAllah jadi lawyer nnti....takutnya untie tgk sbb xde tgn...

~aSHa~ said...

insyaAllah bakal lawyer ni...

ehehe pandai dia buat lawak pic akhir tu

Ain said...

dah macam jubah dah dengan blazer mama dia....

hehehe...




Related Posts with Thumbnails