Saturday, December 11, 2010

1st try on Foot Detox Patch


Salam.. =)

Arini nak share produk kesihatan sket,
pernah dengar tak Foot Detox Patch ni?
Bebaru ni saya de mencuba tuk menyah-toksin dlm badan..
Seblom ni x pernah cuba mana² produk yg berasaskan makanan, minuman ni..
tetiba aritu gatal nk cuba,
depa kata takde kesan sampingan pasal just pakai kat luar anggota badan je..

ai pakai seblom tido,
ikut arahan tu tulis elok pakai seblom tido, dlm 6-7 jam
pagi, bangun tido tengokkk...
huhuhuh, tekezutt beruk ...
& the result is..

*


*


*


*


*


sori beb, kalo yg sdg maman tu..
takde niat tuk bantutkan selera makan korang..
tp, see.. kotor kan???
banyak tul toksin dlm tubuh ai..
geligeleman nengok!

eh, korang pernah try ke??..
camne result???






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

9 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Dilla Ady said...

tak penah try lagi leily...tp tgk cam bez jek...bagus kan buang toksik..

Siti @ nurie said...

dah try gak..tp kt smpul luar tu ada ayat" ibu menyusukan tidak digalakkan menggunakannya"..alamak...agak2 effect sbb apa ek?

LYaFRINA said...

FUHHH. BYK TOKSIN TU..KALO LYA PAKAI, LG LA...

Gieyana said...

Salam kenal..penah gk try benda nie sekali...dan hasilnya mmg sama cam kt dlm pic tue...then nk beli lg rasa malas lak..heehe..:D

Mata Hati said...

dah acapkali pegang tapi belum pernah pakai lagi. rasa mcm tak selesa jer kalau ada melekat apa2 kat kaki time nak tidur.. huhuhu

izz said...

salam perkenalan mama alya.. pantai timo dok blah mana.. =)

☆ lieya latif ☆ said...

lieya ari tu nyaris nak cube leily, sekali utk org pregnant takleh rupenye....nanti2 laa cube.....tapi tu la ingat nak beli jugak soh hubby pakai heheeheh

Softtouch [Hanim] said...

pernah cube skali..tp lepas tu dpt tau yg org bf anak xdigalakkan pakai...so xpakailah sy skrg nie

edy said...

softtouch org bf tu ape errk yg x digalakkn pkai tu




Related Posts with Thumbnails