Thursday, December 9, 2010

berapa kali arijadi dlm setahun huh??


Salam.. (^_^)

Alya kan, salu aje pesan nk kek arijadi..
apekes, tetiap bulan ke die ingat ari jadi die..
huhuhu, ai nk terang lebih² pun rugi airliur aje..
bkn die paham pon..
kang silap² dpt dosa lak, marahkan die..

So aritu ai iyekan aje pesanannya itew..
beli kek murah² aje tp sedap.. 
siyess sedap!!
pelagi, kemain shuke la Alya..
terharu ai bile Alya kiss n ckp.. 
"trime kasih Ummi.."
de bg lilin, tp tak sempat nk letak..
nk tak sabar nk potong..
huhuhuh.. siap suh nyanyi epi beday agi..
layan aje la... :P













TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

21 Sila Komen Disini ♪♫♪:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....tu la leily, budak2 ni mmg suke tiop2 lilin n ptg2 kek kan....kdg2 tu ari jadi org lain pun die sebok2 nak ptk kek same....takpe laa layankan jek laaaa.....he he he

Huda said...

hehehe....ape ke halnye aliya? xperla..same2 tumpang makan kek tu kan ..

makdara TERdiva said...

haha! takpe liely..baru sorang..
kalau mcm MDT ni ha! 3 org.. :)

cik dah ganu kiter said...

hari hari hari jadi...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aduyai
seb baik tiap bulan mintak
if mintak ari2 mau kopak makan megi je mak n ayah dia ari2..agagaga

Nadiah Sidek said...

ala..takpe la sambut tiap2 bulan..bila lagi ye tak alya? masa kecik2 ni je la. kang dah tua2 buat gitu org kata buang tebiat pulak..eheh

ummiaqeef said...

haha..sabo je la..

NM02 said...

hepi beday utk bulan ini ye alya. hehehe..

Effa | Mama FZ said...

leily... sama la pula baju garfield tu dgn baju nana. sekrang baju tu dah turun ke adiknya... hehehe

anyway, HAPPY BIRTHDAY AGAIN ALYA...

Myaby said...

oloh. comel

budak budak kan. kite layan je. nnt dia besar mesti die igt balik memori ni.

azu said...

berapp doh anok dara nih..hahhahahahha...mommy bagi adik satu.... hahahhaha

Dilla Ady said...

tgk pun cam giler sedap tu leily...apatah lagi rasenye...14 kali sambut besday pun ai sanggup..hahahha

Fieza79 said...

hehee..kelakar..budak2 biasa la..layan je la leily..

MamaYatie said...

hehehe..mcm2 kerenah anak..kena duduk taska ni, nnt tiap2 bulan ada birthday party kwn2

~aSHa~ said...

budak2 ni mmg suka perhatian mcm t u...so tiap2 bulan liely nyanyi lagu besday la ye...

LYaFRINA said...

hehheeh.. selalu sambut hari lahir.. best la...

Mata Hati said...

tak per lah asalkan dia bahagia..huhuhu

mamalieyna said...

hehe...kita as a mama, layan jerla kerenah anak ye..hikhik..

lily azliyana @ mama zara said...

wahhh..dpt kek sebijik lagi tuh..untunglah alya byk kali leh makan kek kan..hehehe

mama_umar_maryam said...

alolo..xper..lame2 die phmm..=)

E-Marlin said...

alahai kiutnya alya ckp tima kasih tu,
harusla kita sbg mak rasa terharu kan... bulan depan gamaknya kena beli kek lagila leily hehehe




Related Posts with Thumbnails