Thursday, December 2, 2010

Cara mengatasi istilah BORING ketika blogging



Salam.. =)



Bosan ke melayari internet tanpa hiburan?
skrg istilah tu tak boleh digunapakai lagi,
selain Youtube yg femes tu,
MTVMUSIC  skrg dh de,
canggih manggih,
banyak gak klip video yg ada..
pilih je mane yg berkenan..

so, tak boring lagi kan???
semuanya dihujung jari anda aje.. :P

Just click HERE




Salah 1 BE yg sekejap timbul, sekejap tak .. :P
tp, oleh sbb lama sgt duk terperap kt Draft,
maka arini duk check kat earning Nuffnang,
sekali dh jadi ME lol..huhuhu,
amountnye leh la beli choclair 2 biji, huhuhuh.. =((
tp, Alhamdulillah..
3 iklan drp. DIGI berlegar² skrg kt LB, tqvm!!!








 



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Huda said...

sambil berblog..sambil2 dengar lagu kan :)

~ As ~ said...

tak pun,nyanyi je sendiri...ehehehe

Nur a.k.a admansyah said...

akak lagi br join nuffnang! tak reti sgt nk chk... adussss! mcm susah je nk faham BE,ME, LB ishh...

p/s: awat takde iklan yg kuar kt ahkak punye nuffnang column tu??? kejap je ader, pehtu ilang...

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu...skrnag ni kalo ade internet....sume leh jadi....lagi2 kalo bosan kat opis...tapi tu laa opis lieya ni kijam sikit sume bende nak diblocked nye huhuhuhuhu....

ckppasal nuffnang, lieya tgh tgu cek ni...tak sampei2 pun lagi nieh hhuhuhuhu

Cik Andam Hazlina said...

haah kan.. cuma nya kalo tenet sengal semua kuar separuh je.. huwaaa


psstt..: jom jon GA ni mana tau ada rezeki menang..

http://www.wideliabeauty.com/2010/11/u-cantik-aii-pun-cantik-give-away.html

Softtouch [Hanim] said...

betul semuanya diujung jari kita jer..tekan2 je dah dpt..

Fieza79 said...

skrg suma diujung jari..tekann aje..! hehee

mekchu said...

tak pernah boring lagi setakat nih.. blogging mmg besttt

Joy said...

biasa I dgr lagu kt http://www.jango.com/

gadisBunga said...

biasanya boring kalau time cuti panjang je. sebab tak meriah. huhu~

E-Marlin said...

Halo.... hehehhe
Baru saya tahu awak dah ada blog hehehe... saya follow ye... :)

Zaidah said...

idea yang bernas....10q...

Dilla Ady said...

suke lagu kanda dinda nih...sweeetttt...

James Buns said...

bgus..pegetahuan baru!




Related Posts with Thumbnails