Wednesday, December 29, 2010

Pastikan Harimau Malaya Mengaum!!!!!

Salam... =)

Please pray for Harimau Malaya tonite!!!
Harimau Malaya v/s Garuda


tak pyh nk kecoh² la isu laser tu..
kalah menang tu adat pertandingan la wei,
ni tak, bomoh la, ape la..
tapi yg pasti...
bukan team Harimau Malaya yg wat,
ni die ...


*


*


*





tak caya ekkk..
ingat tak yg Stadium Sultan Mizan yg runtuh aritu,
die gak yg wat..

tak caya...
tengok niiii...




Ni kaumkerabat die taw!!!!
ramai tu..:P











Tuk team lawan, Julia Perez-  tak payahla carik helah nak pakai coli pancaran laser, baik ko naked terus, lg ramai yg rakyat Mesia dtg, kondom konfom!!!.. ;-P





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

4 Sila Komen Disini ♪♫♪:

MamaYatie said...

semoga Malaysia menang la kali nih..dah 14 thn menunggu..huhu

shera haifa said...

malaysia pasti boleh!!
kalau garuda still kalah even main kat tmpt sndri apa alasanye plak yaa?

Nur a.k.a admansyah said...

hehehe.. kelako-lah Ummi Alya nie! kalo benar-lah dek yr pics tu... anakx2 ahkak yg dulu boli tiket. Bkn nk tgk bola... tgk Ultraman lorrrr!!!!!

kui kui

green apple said...

coli pancaran lazer?
ala, tu semua alasan.
Cakap je la ko memang teringin kuar rumah pakai coli je.




Related Posts with Thumbnails