Tuesday, January 25, 2011

ChurpChurp dh mula mengeluarkan hasil.. =D


Salam.. =)

alahai, kecoh!!!
baru aje dpt earning tak sampai seploh hinggit dh nk publish n3!!
ekekeke.. biaq pi rr..
teruja okeh!!
setiap $$ adalah bermakna, bkn kena byr pon! 

ni die bunga² keriangan ku..


*

*

*

*




maaf yer, baru berputikkk...
org laen kemain manyak lg dapat kn..




P/S:
Walaupun dh mula mengeluarkan hasil,
tapi takleh nak harvest lagi, huhuhu.. :P




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYAfrina said...

huhu,,lya xreti lg nak aktif dgn churp2 ni..xbape faham g.

sYaFiQa said...

mmm...kita xde twitter la. keje keras lg la, smg cepat dpt menuai yer. jgn luper bunjer....hahaha

AngahSayang2314 said...

leily apa lagi add la angah.. kat twett angah sayang

Dilla Ady said...

dilla sgt sengal pasal churp2 nih tau leily..kalu dapat cam leily tu pun mau satu donia dilla canang..huhuhu..

☆ lieya latif ☆ said...

ish pada lieya tu pun dah cukup baik tau leily...sape nak bagi kan....semoga terus bertambah yeak.....

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehehe!!~setuju dgn kak lieya...kalo saya harammm nak buat ni..xreti aihhhh..!!~~ tp tahniah..smeoga terus berbunga2...nanti leh open table utk blogger2..ahaks!!~~

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Jom klik mummylovers blog

wana said...

saya penah daftar churp ni tp x tau nk buat apa dah heheheeee...

~aSHa~ said...

asha pun dok bape nak paham la churp2 ni...

btw...tahniah ye

Softtouch [Hanim] said...

oklah tu leily..byk jgk tu...sy baru 80 sen..hehehehee

sy pun mmg xfaham churp churp nie

Fieza79 said...

tak reti lagipun psl tu..dgr rata2 dok sebut...apa fungsi nya ehh...ishh lembap betul kan...hehee

apapun tahniah...

wahida said...

mmg boleh buat side income ni..

Wansteddy Tales said...

beshnya! belum ada akaun lagi. ada freetime nnt plan nk buat juga :D

Nur a.k.a admansyah said...

syabas dikkk... ahkak bangga dgn-mu!

keep it up! err... ahkak tak reti... abaikan daku!

d_tieah said...

Oklah tu..
Rezeki kan..
Nanti2 bertambahlah..

MamaYatie said...

wah...ok la tur..saya 0 lagi ni..kekeke

Leily, next saya balik ganu 2-6hb..jumpa jom..

afni+hafiz=dani said...

hehe..ok la tu..lama2 sure bykkk

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom join colourful contest saya..klik link ini




Related Posts with Thumbnails