Thursday, January 20, 2011

Nuffnang.. apa sudah jadik ni???.. ;-/


Salam.. ;-/

Dah menjadi rutin pepagi hari,
masuk aje opis, on pc..
bukak tenet,...
1st, buka web Nuffnang - check amount!!
heheh, mana taw de BE baru or earning naek.. :P *koya!= berangan*
2nd, web ChurpChurp..
atas tujuan yg sama.. :P
dh malu nk ulang² apsal gigih sgt bukak web tu pepagi hari..
korang pun sama, kan.. kan????

tp arini,
bukak Nuffnang.. 
skali kuo mcm ni.. :P

*


*


*


*


*


*



& ChurpChurp jd lagu ni..





Eh, korang punyer Nuffnang & ChurpChurp ape crite ek???
semalam, de baca blog kwn² yg iklan tak kuo..
pun kena ke tidak???
issshh, confuse haku..




cepatla pulih seperti sediakala.. =)





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

cik dah ganu kiter said...

sama la nuff idah cenggitu gak tadi..
ada problem kut tu...

LYAfrina said...

sama la...

iklan kat blog pon skejap ok.. skejap KO.. nape yer??

Sharinginfoz said...

memang nuffnang hari2 buka, hari ni masalah teknikal kot

Fieza79 said...

semalam ada la jadi iklan tak keluar..mcm error je..ingat tersalah ubah apa2 ke...kebetulan semalam sebok dok menggodeh nk letak widget...

sementara je kot..hrp2 lps ni ok...

fLy_AwAy said...

saye punye iklan ok je semlm,huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama jugaklah..iklan dia pon jap ok..jap lg ko..smlm pon cam tu gak..Tp skrg dh ok kan..

Ada Dalina said...

hehe..sy x berapa reti dgn nuffnang nih... :D

d_tieah said...

Aiyooo..
Skrg mmg mls bukak nuff..
Ntah nape lembap je kalo nak godek2 dia..
Yg churp2 tu best sgt ke?
Agak tak berapa nak fhm lah..

Huda said...

ada prb gak nye...adeh..apesal tah

Ain said...

sama la dengan ain. tapi now dah ok dah...

mekchu said...

perasan jugak iklan lama tak kluar walau pun BE masih banyak.. wow!! banyakkkkk (smbil buntang-buntang mata)...

AngahSayang2314 said...

sabar..sabar... mungkin ada masalah kottt

Softtouch [Hanim] said...

awat jd cenggitu...pelik oooo




Related Posts with Thumbnails