Sunday, January 9, 2011

SUSUkan SUAMI tuk kekal menawan???.. :P

hai.. cepat aje korang klik ekkk.. :P


Salam.. =D

-Suami yang akan layu ketika "disusukan"-

Haishhh, statement tu bukan ai men cakap je taw!
atau sengaja aku reka cerita..
ni die entry pasal rahsia menetek suami ni..


SANDAKAN: “Walaupun kegarangan suami boleh diumpamakan seperti sang harimau yang pantang dicabar, itu tidak bermakna mereka tidak boleh dijinakkan.
“Seperti bayi yang akan berhenti merengek selepas dapat menyusu, begitu juga halnya dengan si suami yang akan layu ketika ‘disusukan’,” begitulah nasihat Mansura Sirai tanpa segan silu menceritakan rahsia kerukunan rumah tangganya bersama suami tercinta, Yusuf Susuk, 70, sejak lebih 50 tahun lalu.
Ibu berusia 65 tahun yang melahirkan 23 cahaya mata ini mengakui payudara isteri memainkan peranan utama bagi menawan suami dan mengelaknya beralih cinta kepada wanita lain.

Berita Penuh kat SINI


 :: ai saspek respek la u Makcik Mansura & Pakcik Yusuff ::


hahahah.. 
bukan saje anak mau disusu, somi pn kena! 
sendiri mau ingat aaa...

so frens,
tepuk dada tanya selera..
amacam, kenyang????


Selamat Mencuba!!!
peace!!!


MyEm0.Com




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Ummi AmnaAmzar said...

patut ler anak sampai 23 orang..kwang..kwang...kwang..hisshhh..hehe

TuYa said...

vavavavava!!!
ada berani ke?heheheh..malu..

efa fairuz said...

heheh..hebat ah entry nih.. mokcik tu pon hebat! memang patut la anak 23..

~aSHa~ said...

berkkkkkkkkkkkkkkkk angin...suami ai kata angin je...sbb susu dah takde time ni..ehehehhhehehee


tadi ai pun tgk kat paper...mmg ai pun respek darab 23kali lah kat yu macik mansura...berseri lagi tu..kalah my mother yg anak 7 jerk....mmg wa saspek tul...

ehehehe

Yan said...

Sikit2 boleh lah.. takut lak nanti anak tak cukup susu.. Tapi akak dah 42 ni dan dah tak menyusu kan sure sakit kan..hee.. tak sesuaiii tauuu..

||imanja|| said...

ohooooo....no wonder la anak smpai 23 org...me maluklah :p

Fieza79 said...

ehhh ye ke...mcm mana tu..hehe

sahromnasrudin said...

huhuhu..statement berani mati nie..kdg2 adda setengah mende tak perlu dihebahkan..takut mengaibkan huhhuhuh

Zaidah said...

klu zai nyer susu mesti tak cukup nak bagikan ngan adam...hehehe....ramainyer anak dia 23 orang tu....

MamaYatie said...

gerun dengar statement berani makcik ni..huhu..
tp salute arr..23 org tur..ai yg 3 org ni mcm nak pengsan dah rasanya

Softtouch [Hanim] said...

sy tersipu2 malu bc pngakuan makcik nie....~blushing~

Fatul Akrul Ramli said...

hahahahahahahahahahahahha

Huda said...

hehehe..huda mmg apply :) wakakakaka..

Zue AnnaLeeya said...

terbaewkkkkk........ tabik spring dgn pengakuan makcik nih....

Ain said...

susu untuk anak2 pun tak cukup lagi ni, camne nak share pulak ngan abah...

hahaha.....

mama_umar_maryam said...

fuyoh..best btol petua makcik ni! nmpk sgt bahgie diorg

makdara TERdiva said...

suka sangat suami bila baca statement ni..haishhhh!

drardie sym said...

Kenapa sakit?

drardie sym said...

Kenapa sakit?




Related Posts with Thumbnails