Monday, February 7, 2011

Anak Omputes


Salam.. =)

Anak ai, si Alya tu payah bebeno nak suh makan..
Kalo makan pn pasti kena de scramble egg,
dlm erti kata yg mudah difahami.. 
telur hancus dlm kuali.. :P


credit:Here

Macam² vitamin dh ai cuba beli + bagi,
tetap sama keinginan selera makannya itu..
balik² tidbits & susu dutch lady madu yg diminta,
sentiasa melekat kat bibirnya yg mungil itu..
aisssh, mau masuk skolah camna,
masih ngan botol susu lagik!



Tak pun, 
mamee yg packing rm0.30sen tu jd santapan..
haishhh.. yg ni takleh nk marah,
mungkin badi dlm kandungan lg,
ai mmg kemaruk mamee tu sejak hingusan lagi..
asben pn sama, tetiap kali dating dulu² pasti sepack beso kitorang beli..
hihihi.. sampai le skrg, wajib beli!!

credit: Here



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...same laa kes cam mia ...suke noo telur...balik2 telor...sepapan tu leh abis seminggu due......bankrup tokey telor camni kan hahaahahahaah....tapi nak buat camne, yg penting anak nak mkn...telor gak lee digorengnye hihihihi....

oo yeke suke mamee.....dasat korang...ni leh panggil family mamee nie heheeheheh....

MamaYatie said...

ni mmg pesen tak mau makan nih..sama cam anak sedara saya.mcm2 bitamin makan sama jer..

laen kali ada rezeki kita ngedate yer

Huda said...

susah gak kan anak xmo makan :) try bg makan buah2 an :)

~ As ~ said...

si azam ni pun, asyik2 telur telur... klau tak, tak nk mkn...

SUZIE APAI said...

hmmm..budak2 memang susah nk mkn..kalu yg jenis mkn tu, badan mmg semgt!

ank aku pun sama..........

Nur a.k.a admansyah said...

leh geng ngan 3A yg mmg tak gemo nak makan! tp.. kekdg musim gak! cth : smlm si Adam mkn byk sgt (sedap katanya sup daging) mkn ngan nasi kosong jer! last2.. sblm tido... muntah!!! ishh... nmpk sgt perut takleh muat sumer! hehehe

Leily, I like N3 lepas psl calendar cina tur! sbnr-nya.. thn i taw! byk gaks yg `mengena'! tengkiu 4 d info! tp, akak rase u pun mcm byk thn rabbit jer... toi tak?

Effa Sahat said...

nana dah stop susu since umor 3 yrs lagi. 2 tahun lebih tu dah start tolak2. tak berapa nak susu.

makan.. sekarang alhamdulillah.
asalkan ada sup d rumah. sup ayam, sup daging, soto dan nasi. telur scramble tu bawa p school pagi2. then sekrang dah start nak minum susu balik, susu kotak dutch lady...

anak zaman baru. memilih.. sabar je la leily.. hehehe

mama_iris said...

khayra pon suke telur...tp kene dadar....dia panggil telur dadar "oti anai" (roti canai)...huhuhu...

Yan said...

My dear,

jangan bagi banyak sangat tau tidbit kat anak dara u. Kemungkinan dpt kencing manis di awal usia nanti.

Lovely Bella said...

bella kat umah kat opis mesti kene ade stok mamee x yah makan nasi pun x pa.. janji mameeeeee!!! hohohoh

Softtouch [Hanim] said...

sama mcm anak sy danish..suka telur hancur2 nie...xpe leily nnti dia dah sek botok tu mesti dia krg..balik sek boleh bagi dia susu..anak sy sm;pai skrg isap susu botol tau..cume dah krglah...




Related Posts with Thumbnails