Wednesday, February 23, 2011

Fertigasi Cili Jabatan


Salam.. (^_^)

tataw nak hapdet ape arini,
ai kureng sihat..
lgpun sdg menunggu ahli mesyuarat tingkap dtg dr. Besut..
ye, arini meeting lagi bhgn PTIF plak..
biasala, nk bincang agihan peruntukkan agaknya..
eh, jabatan u ols dh dpt waran ke?
dgr cite ciput aje bajet tuk thn ni,
duit mengurus hanya 20% aje dr. jumlah thn lepas..
huhuhu, sakiiiiittt.. =(
duit tuk byr TnT pun sikit..
haiiiissh, tak kuo le kami tahun ni.. :P

Jom lawat petak fertigasi jabatan ai,
fertigasi cili unit Hortikultur..





ececee... mcm taw sgt bab kawalan penyakit..
hehehe, saje je tu.. berlakon aje lebih.. :P


dh, nak masuk meeting ni..
menu makan free mee goreng + air tea.. =)
Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut..




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Adii NakHeran said...

nampak sihat cili tu eh,, hehe

Fieza79 said...

meriah nya pokok cili tu berbuah...cantik pulak tu dlm jambak dh nmpk mcm bunga pulak hehee

Ladies Bizz said...

hai..
jom shopping

http://ladiesbizz.blogspot.com/

~aSHa~ said...

segar nye cili..kalo tak cukup cili kat umah leh amik ke bawak balik?

MamaYatie said...

budget kena catu yer..jenuh la yer!

buat belacan sedap cili tuh..keke

mama_umar_maryam said...

uishh..bulat2 je cilinye hah..zt pon klu meeting mmg tgu nk minum teh tarik ;p

NM02 said...

cili api ke tu? ai penggemar cili yang sangat tegar. hehehe

Yan said...

pedas tak cili tu??sekilo bape?? hee

☆ lieya latif ☆ said...

eiiiiiiiiii geramnye tgk cili tu leily oiiiii...gemok2 n gebos2 okey.....

eh betol tu, same laa ngan tempat lieya ni...lagi2 kiteorg ni jage projek.....bajet projek kesihatan pun kene cut2....belanja mengurus pun same tuh...tu yg pakat2 meeting cume boleh order menu tak lebih dari RM4.....hihihi

Dilla Ady said...

ni kalu tanam kt umah camni jugak..lumyan nih..wat nasik goreng konpem terangkat...hihi

AngahSayang2314 said...

tue gabar cili kat ner tue??? hehehee

pizza lum lagi nak try malam nie laaa

irma said...

weh...boleh r nti mu bg aku benih free...cili ke..dragon fruit ke...aku nk tanam cni hihi

-Sara- said...

haah, dgr cite bajet tahun ni byk skip.. dorg kate gov xde duet.. onteh lah.. xbrani nk ckp byk..heeee :D

Softtouch [Hanim] said...

cantik merah cili tu leily..yg psl budget2 jabatan tu sy xreti nk komen sbb sy bkn staff gomen

psst yg psl nk attach pic tu, leily pg kat pic tu pastu send emel..aduiiii tak reti nk xplain..apa kata leily emel sy ismahanim_82@yahoo.com..mgkin kat emel kita boleh bual pjg..heee

Ogy said...

segarnyaa cili2 tu..leh ke petik bawak balik?

mekchu said...

masak ranum cili tu.. sangat segar bugar..

GITN tu bukan comp.kewangan.. tp network.. mmg bajet ciput kan tahun ni.. nasib baik byk deal dgn tender.. bleh jugak la keluar2.. hehehe..

Redhu wan said...

Assalam. Ada jual ke biji benih nie? Nk try tnm jgk... Cntik laa...

Redhu wan said...

Kalau ada benihnya.. Bgtau yee. Klu jual sy nk beli sikit... Terima kasih byk2...




Related Posts with Thumbnails