Sunday, March 27, 2011

Kenapa jarang on9 lately..


As Salam.. =)

Jarang sekali sy dpt on9 kebelakang ni,
Senang², sesuka hati mak paktiri jiran sebelah rumah, bila² masa seperti dulu...
Blogwalking ke ‘umah’ kwn² pun jarang- jarang,
Sbb itulah unique visitor sy semakin merundum..
idup segan.. mati x maw!
Dh la x brape nk idup, setakat 30 – 40 UV je sari,
Nk menten 100 UV dlm sari kem salamla..
& jgn harap buffer earning nk singgah lagi kalo ghitew.. ;p

 Nak taw kenapa??
Sbb ni la...

*

*

*

*

*

*


*


*


*


*


*


*

 :: men- men gop, botol susu tu tak berenggang jauh.. ;p ::


Weekend br ni plak, 
Ajak die pi lawat sedara kat kwsn Hulu Trg..
boleh die jwb.. "x mboh gi, tadop jalur lebar"
hapeke benda jalur lebar mommie tanya,
die jwb.. "game la, itenet!!!"
dlm kes ni, asben harus dipersalahkn..
die la memandai donlod game on9..
makan, minum dpn lappy je skrg.. ;p

& yg plg ai suke,
Die pn tanak ikut mommie pi outing,
ber-2 ajelah ngan asben...
awww... feeling kapel ghitu... =D

Apepun, sy sedari & akui..
Die juga harus seiring ngan transformasi teknologi
Apa boleh buat...
Makcik terpaksa mengalah dik noon ooi..
Mengalah tak beerti kalah!
Perjuangan mengendalikan blog ntahahapehapentah harus diteruskan..
Sabar ajela.. ;-/




dh hampir 2 minggu line tepon, fax & tenet takleh access kat area opis ni..
kali ke-2 dlm masa 1 bln ++!!!..
tula, kalo jlnkn hukum hudud kan senang, kudung tangan takleh mencuri lagi.. ;p




Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut...

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

azu said...

hai.... kene bersara awal la mu lily eh.... padang buleh ke alya doh lappy mung... mitok papa maui beli baru la... itu kasik alya buat layan games :P

Yan said...

nampak gaya kena beli satu lagi lappy lah.. Sign up unify lak..

~ As ~ said...

kenalah mengalah dengan si jantung hari, or else, dapatkan saja lappy baru...ehehehe

lily azliyana @ mama zara said...

ecehhhh..dh pndai berinternet ke si alya..budak2 zaman moden kan..kecik2 dh maju..heheheheh

efa fairuz said...

lerr... pandai dah intenet2 sikecik ni.. mama beli lektok baru laa.. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg budak2 cepat belajor la kan..si rafiq tu if kasi men gamne kat hp pon..siap la esok mintak lagi..pandai lak duk tekan2..haihh..budak2 skang mmg canggih..tapi risau pon ade..huhu

wahida said...

siap tau apa tu jalur lebar...hebat betul anak2 skang...

Nur a.k.a admansyah said...

Kids millenium katakan... mmg advance!!!

Akak mmg x bg 3A `sentuh' desktop apalagi laptop... takut sejarah berulang!!! depa asyik main game ultraman n youtube till hang!!! anto workshop pun takde guna huhu..

Ummi, beli Ipad utl Alya...

munna said...

anak munna tak pandai lagi main2 komputer ni... tapi bila ummi dia mengadap je mulalah suruh layan upin ipin kat youtube... sampai nak buka blog pun tak boleh...

Dilla Ady said...

sib baik acha lum besau lagi...sok2 da besau, harus la berebut nk gune komputer, laptop..huhuuh

Hatta said...

jalur lebar, bijok! kemah anok2 lening

makdara TERdiva said...

seb baek baru sorang..lau ber 3 mcm hakak ni..berebut2 nak bertenet..grrrr

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..pandai jer dia jwb yer..Jalur lebar..bijak.. ;)

Budak zaman skrgkan..budak IT..kita dulu..lepas SPM baru pandai pegang komputer..itupon terketar2 lg..hiks.. :D

MamaYatie said...

wahhh..kalah la mamanya nampak gaya..huhu..

MamaEma said...

samalah dengan saya...tapi selalu saya cakap saya tutup cerita kartun tau..terus tak jadi main game..lebih suka tgk kartun....

NM02 said...

amboi anak dara sowang ni... sakan ye. mengalahkan mak dia dah ni... hehehehe

ieda said...

hermm dik .. anak2 akak x pandai guna layie .. tunggu kalau mereka dah pandai guna .. harus jadi situasi diatas tuu ekekke ..

anak akak yg sulung tu ada cakap nak guna komp akak jer x benarkan bukan apa kalau dah start nak guna takut kerja ulang kaji x dibuat ... masa dah lah suntuk mlm2 huhuh

pandai jugak tuu alya guna komp ekekek

Miza Yusof said...

kanak-kanak zaman sekarang. hehe :)
bagus jugak didedahkan dengan kemudahan teknologi zaman sekarang.




Related Posts with Thumbnails