Thursday, April 28, 2011

Buffer Earning #0111


As Salam.. =D =D

Ofkos mood gumbira..
setelah sekian lama menunggu kehadirannya,
akhirnya si BE muncul jua..



Ini Adalah 1st BE saya tuk thn 2011.. ;p
jgn gelak, org len dh berpuluh,
sy baru satu.. itu pn mau publish post..
hihihihi...

Neway,
TQVM Nuffnang..
lama dh saya tunggu taw..
akhirnya singgah gak kamoo kat blog picisan ni yer.. =)



Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut..



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Ilhamny.com said...

x silap, kalau kita de iklan dari agen lain, yg bukan bwh nuffnang, cthnya heartbeat kan, nuffnang akan kedekut sikit ngan kita... x sure larr, de dgr member ckp...

LYAfrina said...

huhuhu...
be lya dh lama jd me.. pahtu smpai skrang tunggu, nuff x gugurkan lg be utk lya.:-(

xpelah... sabar & terus sabar menanti

Nana said...

kan aku dah kata
sabar
akan tiba masa nye hehe
pasni rajin2 lg update
masyukk la income hehe

aanie said...

tahniah..tahun ni mmg susah BE nak lekat...huhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samela..BE tamo timbul2..nanang dah tak sayangkite kot..

tahniah dapat BE..:-)

munna said...

AKHIRNYA DAPAT JUGA ...MUNNA PUN DPT BE BARU JUGA...SETAKAT ADA 3 BE SDG RUNNING

~ yus ~ said...

Semoga selepas ni BE semakin mencurah2...:)

Lelord said...

huhuhu xpe2 lelama byk la..lela pun ada 2 jek tu pun baru gak muncul tuk 2011

MamaYatie said...

huhu..tak penah merasa BE lagi..nanang kedekut ngan saya..huwaaa

irma said...

wei....aku nak gok....biler lah aku nak rasa gak ni..huhu

mama_umar_maryam said...

kite same!!! tp BE blog zt susu mamil gold tu..tp malas nk bat n3,majuk,heheh

Softtouch [Hanim] said...

tahniah leily....masyuk la pas ni..
tahun ni agak ssh sikit kan nk lekat BE sbb ada milk a deal tu...heeee

MamaYatie said...

dah penat tunggu..rasa dah tak mau tunggu...n rasa mcm nak curang...ekeke




Related Posts with Thumbnails