Tuesday, April 5, 2011

Lawak Usop Wilcha & Johan Raja Lawak @ ABPH2010


As Salam.. (^_^)

Maafkan sy, 
mmg sy ketinggalan tren yer.. 
org len dh lama pecah perut gelak sakan,
makcik baru aje nk ketawa..;p

Apakan daya..
makcik hanya sempat nonton ABPH2010 jam pertama aje..
jam 10pm, makcik dh tuko channel nyah..
hehehe.. mane mungkin leh terlepas cite peberet ni..
cite ape lg, Trilogi Cinta la..
Alya pn dh sedia maklum ttg tu skrg!.. =)

otw pi kije semalam,
dgr postmortem psl ABPH2010 ni kat Hot.fm
FBI & Fafau duk mention psl part last plg lawak,
lawak spontan dr. Usop Wilca & Johan RL..
aku ni blurla ape yg lawak sgt..
ye la tak tgk sapai abes..
abes je cite Trilogi Cinta aku dh ke lalaland!

Cari nyer cari,
jupe gak video last part ABPH2010 baru² ni..
mmg lawak.. !!

selamba je turun wheelcair.. ;p 
tp trademark "ace cite, ace cite" tak di sebut la..
"org nebes turun bwh, bkn nek atas!"

yg terlepas sama cam sy,
tontonla video ni.. =)



ni video Shaheizy Sam dan Mommie Khatty
lawak seh, Mommie Khatty sempat lg nek wheelchair tu.. ;p 










apepun, Tahniah tuk sume pemenang yer..




Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut...

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

NM02 said...

memang lawak

Mama Gee said...

bab last tu sekali yg paling best! hehee

~ As ~ said...

terbaik!! aku dah tgk sampai nak tgk lg kat youtube

rATu kEBaYA said...

mmg lawak.. sampai hari ni terkenang2

ieda said...

memang lawak .. best2 .. :))

Nana said...

heheh itu la yang paling2 lawak
& paling orang sorak kuat hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg lawak giler..best..

Dilla Ady said...

dilla minat jugak si usop nih..

ari tu tgk abp mata da ngantuk giler da, sib baik ade die..trus segar mate..

ratusiput said...

ratu pun tak tgk...takpe nnti ble cari kat utube ke...

Ciklinn said...

hihihih ABP tebaik tahun nie.... selain dorang.. Tokti pun sama2 best.. happening habis kan dia..... moh kita bakoo...

~ yus ~ said...

salam kenal..

tq tinggal jejak di blog saya..

memang lawak kan, pecah perut di buatnya...:)

saya follow ya..:)

☆ lieya latif ☆ said...

mmg lawak leily oiiii...lieya ni gelak2 sampai baby dlm perut pun dok kicking...bising agaknye mak die dok gelak2 jek non stop hahaahhha

sampaikan laa ni pun dok layan lagi kat youtube.....adoiii..glamer dah usop wilcha hah!

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

ABPBH 2010 memang terbaeklah!

Nur a.k.a admansyah said...

Mmg pecah perut ler mlm tur... ditmbh lak ngan mak Mami Khaty gi dok lak atas wilcha tur! har har

Yan said...

lawak gila past last tu.. macam kemuncak segala.

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

memang best pun part last ABPH tu.. gelak sampai nak guling2... part last ni la rasanya yg memeriahkan suasana ABPH kali ni... BTW sy follow akak...

~~@lyci@~~ said...

amboi, sonoknya dia mandi.. xsejuk ker dik oii..

Dilla Ady said...

gambar mak alya berbikini takde ke..hihihi...

part last tu menyegarkan mate yg da nk ketidoran da malam tu..




Related Posts with Thumbnails