Sunday, April 17, 2011

Malang Memang Tidak Berbau.. ;-/


As Salam..  =(

Mood: Sedeyyyy..

Otw nk gi kije pagi tadi,
dlm usaha menukar gear yg lebih perlahan utk berhenti di persimpangan lampu isyarat,
tetiba..  
ketannnngg ketun satu objek yg laju melantun dpn cermin Cik CT,
dlm ati dh terdetik "mmg kena dh kali ni.."
huhuhu, ye.. tercedera la Cik CT ngan 2 spot yg jelas!
Ai tink ianya batu yg terpelanting dr lane sebelah r..
Hwaaa... menangis tak berairmata la!!!
apa nk buat, 
malang memang takde bau..!

Cooldown ngan tepon asben,
dh de kat Paka, juga otw masuk kije..
sib bek die tak marah²..
kalo tak sure aku masuk kije ngan mata merah.. ;p
tp, kalo die marah pn..
bkn aku yg mintak benda ni nk terjadi..
tp kalo asben bw, harus kena gak sedas dua.. ;p
huhuhu...

Sabar, sabar.. dugaan!!!



kondisinya masih ditahap boleh bawak lagi,
sebelah luar aje yg retak,
bhgn dalam rasenye tak.. *ayat penyedap hati.. ;p*
Insuran tuk cermin dh la tak amek aritu..
huhuh, tunggu nx yr r plok..

InsyaAllah, 
harap² tak  melarat plak retak die..
tabah yer kamu Cik CT.. ;-/ 
Maafkan aku yer..





Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut..


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

umialya said...

sabarlah ye!! dugaan

~Siti Hajar~ said...

nahas xberbau..sabar yer, tp nmpk cam blh pakai lg tu, xteruk sgt..

Sy hr tu kat h/way, batu jatuh dr lori, kena rim tayar, belubang! huhu..

~aSHa~ said...

dugaan di tengah bulan...

kalo time beli insurans cermin..takde lak kena kan...mmg menduga iman

mzhany said...

halamak...same r hany pun tak amek insurans utk cermin...hadoiii bahaya gak kan...

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

belum retak seribu lg tu..bole guna..masih selamat sbb cermin depan selalunya double tinted...anyway hati2.

~ As ~ said...

tadi aku nak komen psl cermin kereta aku pun pecah lg besar dari ni..lepas tu aku nak tambah, tadi Azam tgk header, dia tanya : Ni kawan Azam? hahahaha...

Zue AnnaLeeya said...

mmg malang x berbau sgguh kan??? dahla tgh bln kan??? huhu...

moralnya, amikla insuran windscreen utk kete anda... pesanan utk akak jgk... hehehehe....

Softtouch [Hanim] said...

kete sy ari tu pernah kena mcm tu leily..lama jgk dia bertahan sebelum dia retak dgn lebih teruk..pas tu sy clain insurans..tp kene jgk tmbah duit sbb insurans tu cover jenis cermin yg xbape eloklah..entah lah xreti nk terang psl cermin tu..heeee

irma said...

alahai sian nya...sib baik sikit je...tp sikit2 pon tetap kena ganti satu kan...sayang lah x cover insurans..

ratusiput said...

kalau ade tinted rasa ok lg tu.ratu pun dah setahun lebih kena camni.keje site kan.lori kuo masuk byk...mmg dpatlah hadiah.insuran ade amik cermin tp smpai dh nk idup rodtax kali kedua tak kisah berganti lg.ehehe..

munna said...

kesiannya cik CT... sabar ye... mmg klu dah pakai kereta ni malang mmg tak boleh kita bau

Dilla Ady said...

same cam dilla nye ari tu la..tp dilla nyer satu spot jek..da lame gak tu..pas raye ari tu tak silap...ari2 doa jangan la die melarat...

cermin skang nih cam rapuh sgt la, kena sket jek trus retak..

MamaYatie said...

En.WKF kami ada dua dot..kalo sket2 boleh jumpa Dr.Cermin tau..kami??ntah bila nak gi ni..huhu

sue a.k.a umi akif said...

same mcm kete sue...tp en.suami ckp kat chendering ade dr.cermin...yg ley canai balik yg kna batu tu....tp sue buat lg kat krete tu...

wawa_addien said...

sabar yea..dugaan.
senyum skt ;)




Related Posts with Thumbnails