Sunday, April 10, 2011

Wanita cantik sempurna pada usia 31 tahun

As Salam... =) 

TQVM wat sume yg sudi wish me..
tak kirala tru blog, fb or else.. 
cayang korang!!!

cop,
ni de satu artikel psl wanita yg berusia 31 thn & sewaktu dgnnya..
ehemmm,.. cam ai le.. ;P
so, jgn takut masuk angka 3-series ye kwn².. =)

LONDON: Pakar penyelidik kecantikan berpendapat wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan dan lebih menawan berbanding gadis berusia 18 atau 19 tahun.
Hasil tinjauan pendapat 2,000 lelaki dan wanita, baru-baru ini mendapati kecantikan seseorang itu ditafsir berdasarkan kepada personaliti dan penampilannya. Saintis juga pernah berkata kecantikan itu sebenarnya bergantung kepada mata yang melihat.
Antara selebriti yang berusia 31 tahun dan dianggap berada di garis puncak kesempurnaan termasuklah pengacara TV, Christine Bleakley dan pengadil program Strictly Come Dancing iaitu Alesha Dixon serta Danielle Lineker.
Kebanyakan wanita British yang mencecah usia 30 tahun sudah berkahwin dan mempunyai anak.
Lebih ramai berpendapat wanita mencapai kecantikan sempurna pada usia 31 tahun.
70 peratus responden mentafsirkan seseorang itu cantik apabila dia berkeyakinan, 67 peratus pula mengatakan kecantikan itu mempunyai wajah yang menawan sementara 47 peratus mentafsir kecantikan dengan tampil bergaya. – Agensi
Sumber : Harian Metro
credit: Here

 
Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut...


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

15 Sila Komen Disini ♪♫♪:

dyea irdina said...

taun ni dyea 32...wah cantekkk la tu..mode:=perasan hahhah

~ yus ~ said...

dah 4 tahun terlebih dari angka 31, tp still oklah kan..hihi

monalea said...

tahun depan lea 31 tahun...

Lelord said...

hehhehehhehe najlaa kata mama cantik

ratusiput said...

ye ke...3 april aritu ratu 31 tahun... :)

~aSHa~ said...

hepi besday....


ye ye ye tahun ni depan leh merasa la title cantik jugak..

Softtouch [Hanim] said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY LEILY...
sorry lmbat wish..tp leily nmpak sgt muza tau..igtkan leily umur bwh sy..jeles sy..heeee

semoga pjg umur n dimurahlan rezeki..

Uncle Lee said...

Hello Leilyummi, very interesting posting.
Nice blog you have too.
Have a great week and keep a song in your heart.
Lee.

~ As ~ said...

ohhhh bagus ni utk menaikkan semangat ku yg akan ke angka 30...eheheh

~ As ~ said...

ohhhh bagus ni utk menaikkan semangat ku yg akan ke angka 30...eheheh

munna said...

TAK KISAH UMUR BERTAMBAH YG PENTING JIWA TETAP RASA MUDA...

Ciklinn said...

wah patutlah ciklinn rasa mcm cantik jer skrg.... hahahhahahha takleh blah..

ieda said...

yes dik .. setuju sgt2 ... :))

IbuDhira said...

epi besday umi alya husna...naik ckit semangat baca ntry nih..dh nk masuk 32 thn nih...

nway salam perkenalan..

Kancilbiru said...

uiii ye ke ni? hehehhehe




Related Posts with Thumbnails