Friday, June 10, 2011

Menu: Laksa Penang


As Salam.. =)

Lately,
suke sgt men masak² sbb yg tukang makang ada kat umah..
lagipun , my sista sdg semester break + cuti skolah..
lagi ramai kaum kuarga yg balik.. =)

Lama dh sebenarnya beli laksa beras segera ni,
mak pun 2,3 x sound bler nak wat takut expired..
saje aje cuba guna laksa segera
sbb salu beli kat Pasar Gong Kapas tu best aje..
Makcik tu suggest guna laksa beras cap masjid,
so, nk cuba wat la skali.. ;p

saya guna pakai resepi laksa penang ni..




selamat menjamu mata.. ;p



Nak tambah pendapatan tru Heartbeat?
Klik SINI utk maklumat lanjut..

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

ieda said...

ermmmmm sedapnya dikkk laksa penang nie kegemaran akak nie ..
x tahupunn ada beras segera utk laksa nie ..

eima said...

fav aku nih ..huhuhu

tp klu aku buat ...aku tak letak bwg putih + halia
sbb resepi original penang tak letak...tp tatau la klu mak aku yg tak letak sbb die yg ajo aku kan...

Fieza79 said...

laksa penang mmg sedap...
kalau buat seniri best kan boleh kasi kuah pekat2...taruh ikan byk2...

salwana nordin @ che'wa said...

nampak menariknya..belum rasa lg ye..tp saya still ske laksa perak sbb saya org perak heheeee..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

buat sendiri mmg bessss
buh ikang banyok2

biasa kat ganung letok laksa beras beli kat kg. nibong tu ha..tapi kan, sy rasa if laksa licin segera ni lagi beh kot nok makan ngan kuoh laksa penang..ehehehe

ummiaqeef said...

nampak sedap je tu..

~Siti Hajar~ said...

laksa penang sedap ooo..sy ni kira sbulan skli wajib buat laksa, family suka makan..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhh...sedapnya laksa penang..pndai leily buat ek..=)

Nur a.k.a admansyah said...

w/pon awk bkn org Penang tp... nmpk sedap turrrr! hiasan pun gempak sehhh

Sorry tertingal tren lg...
Hepi Belated Besday to Alya Husna! dh 5thn yea... Ummi bg adiah aper??? cer citerr

Softtouch [Hanim] said...

wa...sedapnya laksa..suami sy sukalah laksa ni tp sy lebih suka laksam...




Related Posts with Thumbnails