Thursday, July 28, 2011

Hari Peladang, Penternak Dan Nelayan Peringkat Negeri Terengganu 2011


STICKY POST



As Salam.. =)


Meh sini nk war²kan..

jemput semua utk memeriahkan..

Hari Peladang, Penternak Dan Nelayan Peringkat Negeri Terengganu 
 pada 23-28 Julai 2011 
bertempat di perkarangan 
Stadium tertutup, Gong Badak, Kuala Terengganu.


jupe mu dinung!!!!!





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

cik dah said...

jom jupe mung dinung...kih...kih...
nok g jugok wase an....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak dpt jumpa..jauh.. ;)

Zyash said...

Alamak...jauh la pulak nak jumpe mung disane...huhuhu

E-Marlin said...

kalau dh peladang dan penternak... sah-sah ada binatang dan buah-buahan kan... best ni... tp tulah jauh hehehe...

leily, awak pun guna naturactor ke? kod berapa? bestlah awak dpt join kelas mekap-mekap ni, teringin gak nak gi tp nan hado je kat kemaman ni kan....

saya beli naturactor tu kat sini: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001844236295
dia ada jual ori dari jepun dan china... saya amik ori china... yg x ori pn dia ada jual gak hehe.. pastu saya jumpa kedai lain, kat situ saya beli loose powder naturactor dgn palete eye shadow romantic lagi hehehe.. kedai tu kat sini http://www.facebook.com/profile.php?id=100001317236209 yg ni lg murah.

alang2 awak dh belaja mekap kan, apa kata bglah tips2 utk beginner mcm saya ni hehehe....

Yan said...

sure banyak yg fresh2 kan..

Ezay Hadry said...

jom2 orang ganu kite g..hehe sedak gok tu...lame dok g kat stediung rutoh tu..

~aSHa~ said...

wah byk sayur segar ni kan....

dekat dgn umah tok tua....nanti sha suh mereka p ye..

MamaYatie said...

dok dang nok gi arr..huhu

patut senyap sunyi..bz kwang kita ni rupanya!

Huda said...

klu duk paka lg, confirm g gak ni :) suka tgk lembu kambing :)

ieda said...

kalau dekat leh pi .. ermm kalau ikutkan sejam 2 je kan .. tapi tulah akak lak x free .. :)

musti banyak yg dopt di manfaatkan kan :)

NM02 said...

terbaik dari ladang






erkkkssss..... @__@

mamaNoriz sini.. said...

aduyaiii..teringin nak gi tpi jauh benoooo..

mesti meriahkan...sya memang suka gi karnival mcm ni...byk benda baru leh nmpak n belajar kan...

btw, i folo uuuu :)

MrS. F!zA said...

msti ada jual brg basah murah kan?

::NureeN:: said...

nk p tp jauh nyerrr... ;(

Softtouch [Hanim] said...

jauh bebenor..kalu dkt sy dah p dah..leh jmpe leily kan..

Sofya said...

kat perlis pun ada ni... start 27/7 hingga 30/7/2011..

ZaNa aDieyZa said...

jauh la pulak zana nak ke sana.. hihihi




Related Posts with Thumbnails