Monday, July 18, 2011

Lepas di Goda di Panah Petir...?


As Salam... ;-)

Ntahahape tajuk aku kali ni.. ;p
tapi itulah tajuk video sengal yg sorang member post kat fb..
tajuk yg sengal, aku pun klik la..
manala taw, lepas kena ngorat..
kena panah petir kan?

sekali video sengal beb,
mmg sengal tahap cipan la..
siap ngan translate lg lirik nye..
sakit perut tgk klip video hindustani ni..

pd yg sdg bermuram durja,
aku suggest korang tgkla video ni.. ;p




yg ni pun tak kurang sengalnya..









TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Syahada Ahmad said...

hahahahahaha...
dok leh tengok time jabat, kekgi orang kata giler, selok kekeng sorang2 dalam bilik. aritu tengok video "geli mat" pun macam nok pecoh perut tahan suka. dok tahannya translate bahang rambang je, tp kena ngan keling tu nyanyi. :-D

NM02 said...

aloha, sama la.. dok leh tgk time opis. semua kena block. mencik kita tahu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hahaha..tgk smpi abis..betul2 sengal ini video..kita yg tgk ni pun blh ikut sengal..gelak seorg2..kih..kih.. :D

lieyalatif said...

alah takleh tgk...balik umah kang laa lieya tgk...kat opis ni segale maknike chat2, video2 sume kene blocked huhuhu...mencik mak tau!

ieda said...

alooor error .. balik kang tgk lah :)

::NureeN:: said...

lama x terjah cini.. ehhehe tetiba rasa rindu.. :P

alaaa..... x dpt nk tgk la.. nureen dh x avtic FB 2 thn x dpt izin soami.. huhuuuu

makdara TERdiva said...

pergh! tajuk tak menahan!

ni kalau kat rumah leh gak folo..haha!

::NureeN:: said...

hehehhe... nureen dh tgk.. ingatkan kena msk FB dulu.. ropa2nya kat opis kena block tue pasal x kuaq apa2 pon hehehe...

nk mtk tlg komen cini

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

Mamachia said...

hihihihiii lucunya... sapalah terjemahkan ni? kin sakit perut ketawa..Pak Leman pun ada.

SYANI said...

TERBAEK!!!!!!!!!

~Siti Hajar~ said...

sy tgk dgn kwn2 pej, pakat dok gelak ni...hahaha

kreatif la org yg tlg translet tuh..tabik spring...toing! toing!

Mama Gee said...

hahhaahahahah berjaya juga buat ai ketawa...!!




Related Posts with Thumbnails