Wednesday, July 27, 2011

pakar IT.. help me, pliss!!!


As Salam.. =)


nk cite mcmane yer,
bkn masalah dunia mahupun peribodi..
jugak bkn masalah nk pinjam $$ ni.. ;-p
tp masalah problem berkaitan ngan diari blogku ini lah..
ai dpt tahu yg blog ni takleh nk ditembusi oleh jutaan pengunjung di luar sana kan?
apa masalahnye & kat mane yg sakit tu, aku tak pasti..
ada kate, kluo warning & shutdown terus..
ada kata, kena 2,3 x terjah baru leh lulus..
oh, ritu Sis. Eliza pun de gitaw takleh nak komen,

haisssshh!!!
tp kalo dh gitu jdnyer..
aku tak rase hati kalo kome x drop down a comment pun..
cari nahas le jawabnyer kalo 2,3 sebentar nak restart pc/ lappy..
mak x rase ati dek noon, mak paham.. ;-P
dlm tekak aje paham tu
*sobsobsob* - sedis jugak.. ;-p

eh, siyes..
aku tak tahu menahu la psl ni.. ;p
yg aku tahu, post entry aje.. heheh
untung ada kawan blog gini taw,
caring each others kan.. =)
shuke, shuke, shuke..

apepun  sangat² time kaseh yg x terhingga wat Lya yg alert kite ngan hal ni ..
Chatting ngan Lya jap tadi.. 
oso 2 Dilla yg siap wat entry psl kemengongan blogku itew.. ;p 
kalo x kerana kamu,
sampai cheroooss la aku tataw.. ;p

prends of mine sekalian alam!!!
i need ur help pliss..
aku takla celik IT sgt.. hwaaaa!!!



 

korang ada masalah tak ngan blog ni?
gitaw la yep.. =)







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Lia said...

Lia tak penah lagi ada masalah mcm ni.. Tp lia boleh komen dan baca blog ni mcm biasa.

mzhany said...

hurmm pelik, tp hany boleh je masuk and boleh komen...ok laju je masuk...

MamaYatie said...

geng, takat ni kita ok jer..boleh jer masuk..selalu pc saya kalo blog/site ada virus terus dia tutup..tak bg bukak langsung

Fieza79 said...

buat masa ni ok2 je..senang nak tembus blog ni...mudahan tkde mslh la...sebab ada jgk 2-3 blog yang tk dpt tembus dan tk dapek nak komen pun..!

nak tlg pun idok tau...rabun IT jgk ni...hrp ada kwn2 lain membantu..

cik dah said...

cdah pun ok jer boleh jer komen...
tp selalu takut2 nak bukak blog ni..sbb ada kuar link virus from mommypinky...

KOALAJEPONG said...

aku ok je leh view...kot blog mu kena attack ngam virus je...aku pernah kena ari tue..mu kena check mana2 link blog yg mu create tue...ada dok tanda2 ada virus? aku dok ingat doh ari tue mcm mana ari tue

wahida said...

ada ada baca dlm n3 dilla hari tu, ramai komen tak leh masuk blog ko neh...
setakat ni aku masuk sini ok...komen pun boleh..harap2 mmg takde prob la pas ni kan...

aku tak reti nak nolong la beb, sbb aku sendiri buta IT...huhu....

irma said...

aku masuk blog mu ok je....tp ada gak geng aku kabo nk komen&masuk blog aku payoh...& siap kata blog aku ada virus....risau gok aku...nti mu ajor aku gop neh

Syahada Ahmad said...

hehehe, sha memang orang IT. tp sha bukan PAKAR. ekekeke...

sha boleh je masuk, boleh komen lagi. ;-)

E-Marlin said...

masalah mcm mana ye leily... saya buka blog awak ok je, ni siap beri komen lagi ni hehehe...

*** citer psl mekap la pulok.. hehe awak tahu, masa naturactor saya sampai kat tgn , terus saya sapu dgn span.... lpas beberapa ketika, bila tgk muka dh x smooth... gigihla saya google, rupanya kna basahkan span, pas tu saya ada beli gak face base/primer, beli face mist lg...beli eyelid primer gak... ni gara2 tgk youtube la... bahaya tul tgk youtube, semua org tu pakai, semua nak beli hehehhe... cuma satu je saya masih failed lg... pakai bulu mata pelesu...huhu, masih mengharapkan org lain tolong pakaikan... awak aritu belaja mekap, ada x dia ajar pakai bulu mata peleseu?

ieda said...

uikk ok je .. akak leh komen .. leh baca .. leh terjah .. leh skodeng lalalallalala

dikkk nanti akak email @ adik buzz akak melalui ym ok je .. nanti akak bagi :))

mekchu said...

ok, ke tepi.. ke tepi ini pakar IT nak lalu... hahahaha...

mekchu so far ok je nak view & komen.. salah satu sbb (kemungkinan) ada byk sgt icon2 yg berat kat situ.. sbb icon cenggitu dia efek kat loading page kita.. ce cuba kurangkan icon yg bergerak, berkelip.. sbb membantu jugak kat certain2 blogger..

cuba lah dulu kan.. itu 1st level support nama dia.. hahaha..




Related Posts with Thumbnails