Tuesday, August 23, 2011

1st koleksi Tudung AlyaSarah ...


 Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan... =)


jom cite psl persiapan raya..
fyi, aku seniri tak 100% beres..
baju melayu asben tak beli lg ni,
thn ni decide bli yg ready- made aje..
bajet mau carik minggu ni ler..
bzss manjang, sampaikan baju raye seniri pn tak terbeli..
takpe, dahulukan yg anak..
yg makpak kedian takpe.. ;-p

psl persiapan raya gakla,
br ni saje je temankan my mum n sista carik tudung..
punyalah payah nk cari yg berkenan, matching n murah mampu beli..
sedia maklum kat sini kureng apdet tudung2 terkini..
kat Ariani pn ai tgk,
muntahkan manusia sampai ke luo butik..
tu Jumaat, kalo ari Sabtu..
phm² seniri ler..

Jln punye jln,
tgk le ada satu kedai tudung baru kat area bandar k. trg,
kat depan hentian bas MBKT tu..
Butik Tudung AlyaSarah..
Ok ler bg aku yg kureng $$ ni..
design pn lebihkureng Ariani aje..

Moh layan picca yg lastminit aku snap.. 






aku suke design, kaler kat dlm butik tu..
simple n menarek ghitu..
mmm, plan mau cat umah kite ghitu gak ler.. ;-p
verangan!!!


3 lai aje kite rembat- selai srg, aku, mummy n sista..
abaikan plastik kat tepi paperbag tu, dlm tu kerepok gete,
pas lawatan amal tu,
kitorang direct lepak kat umah Makcik..

Ape kate cuba masuk sini skali..
heheh.. saje pomot,
bkn ade syer pn, tp kalo ade tudung jenama AlyaHusna.. 
InsyaAllah.. =)
tu pun kalo aku tokeynye.. heheheh


oh ye, tema raya kitorang tahun ni
plan kaler HIJAU 

 






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

14 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Huda said...

menarik juga :) murah x?

MamaYatie said...

waahh..kedai baru...
kita dok beli lagi tudung ni..pikir2 nok gi desa murni ramai dooh org..beli sining la kot..dang ke dok tahu..

salwana nordin @ che'wa said...

alahai nak tgk tudung itu hheee..

eh sama tema lak kita thn ni ijau..

~Siti Hajar~ said...

Skrg ni nk shpg dah malas, semua tempat sesak...huhu

sbnrnya bukan xbyk pilihan tp mata dah rambang, terblur blur nk pilih, btl x?...hehe

Tema hijau yer thn ni, cantik!

Nana said...

wah tema ijau..
aku lom lg tema ijau thn depan bole kot hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tahun ni pun ktorg tema ijau..
tp Qis ni blum ada lg baju kaler ijau.. :)

lieyalatif said...

ijo!! wah cantek...cantek.....berseri gitu dipagi raye...lieya dah beli tudung raye online..sekali salah tgk kaler kooo...tgk cam kaler biru...sekali tu kaler hijau aku beli rupenye...rupenye cahaye mase amik gambar tu telah menyebabkan aku slh tgk kaler wakakaakakaka...kene laa beli tudung baru (alasan sebenarnye ahahhahah)

ummiaqeef said...

same la kite pun hijau thn ni...

::NureeN:: said...

sama nureen pon ijau
sama ngan tema thn lepas ijau jgk

hehehhe ;p

ieda said...

menarik dik .. murah2 ok lah kan ..
akak selalu beli online je .. boleh tahan :)

LYAfrina said...

ada gak cawangan alyasarah kat kmn ni..sebelah j dgn butik selendang miera

nieda said...

menarik butik i..tudung murah tak? asyik ariani je mcm dah bosan.hehe

Fieza79 said...

nmpk menarik je butik tu...mesti baju lawo2...kalo bab soping baju raya ni mmg best kan..

miZz_nizZ said...

ijau petronas?hehe.




Related Posts with Thumbnails