Monday, August 8, 2011

Pekena steamboat @Johnny's ECM


As salam.. =)

Kasi korang tergugat sket iman..
heheh, jahat kan?.. sowiiiee.. ;-p

ni kesah 2 ari menjelang Ramadhan,
bkn di siang hari semalam, atau arini..
bersamaan hari aku n asben pegi wat² ramai kat ECM,

fyi, ni la pestime aku pekena steamboat kat Johnny's Restaurants..
ala.. kat Ganu mane de benda² gini,
jarang beno aku jumpe..
apepun, aku kasi 5-star steamboat Johnny ni..
besttt.. mmg kena dgn selera aku yg tgh lapar saat itu..
asben ajak aje, aku terus angguk laju-laju.. ;-p..hihihi
asben: haissh, matila aku kalo dorang order byk nih..;-p
*berkerut dahi.. hihiihi*
 kite masukkan sume ye puan², tuan²..
ni die chef!!!! ai tunggu hadap aje.. hihiihi
 sementara tunggu masak, Alya start men masak²..
ready to eat, sedap wooo.. panas² lagi!! yummeehhh!!
side dishes yg aku order, Nasi goreng Thai- belacan..
huhu, tak abes.. masa order tu time lapo.. sume nampak best!!
air soursoup + guava..
mmg sedap, rate 5/5..
ni yg asben order..
nama komersial die tataw,
yg tataw biji kabung + isi nangka..
best jugak, ai tlg abeskan.. =)


Oh, itu saja cerita bergamba saya makan² kat Johnny's Restaurant..
saya takde syer ngan restoren tu ye, just promote aje.. hihihi..
sori, picca sket blur psl snap via hp E5 sajorks!








TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

12 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Huda said...

hehehe..johny mmg sedap pun steamboat dia..sup dia :) leh la sekali sekala makan :)

MRS. K said...

klu nak makn steamboat memang pegi johnnys.. suke nasi goreng nenas die

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer mkn kat Jhonny, dl sllu p, makanan & steamboat dia pun sedap harga berpatutan..

MamaYatie said...

sedapnya...sblm pose hari tu brapa kali plan nak gi makan steamboat, tak jadi2 jugak..huhu

Zue AnnaLeeya said...

lapo eh pose2 nih tgk stimbot... huhu...
maghi ecm bakpe dok roger2...
klu dok bulih tupang makang skali... hahahaha....

Sofya said...

pernah gak makan sekali..
tapi ala buffet.. 1 kepala rm15

Fieza79 said...

mesti kenyang dn puas makan..balik bwk perut jela ye..hehee..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye..
menahan jer tgk ni.. :D

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

sedapnyerr..suka sgt mkn steamboat..tp asben xminat..so, xde chan la nak mkn kerap2..huhuhu

salwana nordin @ che'wa said...

ok la jugak johnny ni tp make sure betul2 lapar la baru abis mkn..

mama_umar_maryam said...

steambot johny mmg antara feveret kitorg,lagi2 sos tomyam die tuh, pehhh

mekchu said...

adoii lapoooo... sama ahh, air guava tu mekchu bg 5/5..




Related Posts with Thumbnails