Sunday, September 25, 2011

Hamper & Goodies Raya


As Salam.. =)


Sebelum raya tu,
Asben dpt gak hamper..
Bkn men lg bwk balik, teruja sakan Alya..
Trus mintak bukak.. =)





Eh, jgn tataw..
Bkn asben aje yg dpt hamper,
Aku pun dpt gak maaa...


*


*


*


*


*


Ni dia yg aku dpt,
Tarrra....




Daripada:
YAB Dato’ Seri Hj. Ahmad bin Said
Menteri Besar Terengganu

Kat dalam tu ada  air zam- zam ngan 3 jenis kurma,
Kurma Ajwa Madinah, Safawi Madinah & Kurma Turnisia..
Org cakap lg, packaging goodies ni kat Makkah..
Sejauh mane betul ke tidak,
Wallahualam!..

Wlpn tak standing yg asben dpt,
Tak kisah la noks..
Asal preee.. =)

Tak silap aku la,
sume kakitangan awam tak kira staff state r federal yg berkhidmat di Trg
akn dpt goodies dr MB ni..

Apepun, makacih MB..
thn dpn kasi yg beso bapook lg yer.. hehehe..









TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Lady Rina said...

seronoknya dapat hamper....

MamaYatie said...

yg penting ado..drpd den yg non ado..hehee

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye dpt hamper..kite nih lagilah tak pernah ada can merasa nk dpt..=p

lieyalatif said...

wah...best2....besar gile hamper...dah same besar cam alya hah kekekeekek...

alya...alya baik kannnn...jom share hamper dgn auntie lieya kekeekekekeke

mama_umar_maryam said...

wpon kecik punye hamper,yg [penting ikhlassss org yg bagi kan =) dari mekah lagi ;)

Qhaifa Nur said...

salam singgah

wah..wah bestnya dapat hemper..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Nur a.k.a admansyah said...

hamper? i likeeee... tp Co. I bg kurma jer! huhu

Psl sekolah Alya tu kan? kalo ade sape2 yg nk pi anto & amik dr skul.. dkt umah lg senang! tp mcm akak coz skul jauh dr umah, so arrange taska yg dekat ngan skul. Apa2 jadi pun, ofis kami x jauh sgt compare ngn dkt umah! (ehh.. berbelit2 plok nie...)

Softtouch [Hanim] said...

leily, awk punya hamper lg kelasssss..dr MB lagi...bestnya..




Related Posts with Thumbnails