Tuesday, September 6, 2011

H.i.j.a.u :- Tema 1 Syawal 1432H


Salam Aidilfitri.. =)


Oh, lama rasanya blog x berapdet..
Nk kata cuti lama, x jugak..
Cuti raya pun seminggu yg diberi tu aje..
Nk buat camana, kabel telekom kat kwsn opis masih under construction lg,
Rasanya dh dekat sebulan kitorang unable to connect ngan dunia luar,
line telefon n faks pun sama.. nek fedup aku!!
Kena curik lagi ntah keberapa kali utk thn ni saje.. ;-(

Kat umah, bertelagah berebut plak ngan si Alya,
Ni pun tgh duk tunggu giliran nak men games plak,
Broadband asben buat tukun tertinggal kat KL,
Ahad depan br mau pi amek..
Huhuhu.. sabo aje la..

Rata² sahabat blogger dh apdet gambo raya mereka..
Cumel² blake.. =)
So, entry pemanasan raya aku post dlu gambo ni,
Kami @ Greenday !


 
Baju kami tu sume beli yg readymade termasuk asben..

Last minit nyer rembat sib bek muat² ngan badan..
Aku pakai tudung yg sedia ada, mix n match aje..
Seswai plak kan.?... =)



Cop, cop..
Minggu depan insyaAllah aku nk ke Kolumpo..
Sesapa yg bajet nk wat open house tu,
Ajak le aku sekali..
Atleast, kureng sket bajet makan aku kat sana..
hahahaha.. ;-p









TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

30 Sila Komen Disini ♪♫♪:

E-Marlin said...

Salam Aidilfitri!!!
Wah Leily, lawa mekap...maklumla org dh g kelas mekap...hehehe jeles jeles..
Kelakarlah si mawi tu...dia pakai kain pelikat ke??? hehehe...

~izan~ said...

hijau! cantik! sama la plak hehe..cuma hijau byk nama hihi..

MamaYatie said...

hijau lumut gitu..kalo jumpa ai sesuai arr...hijau kuning..hahahaa

meh la raya umah kami kat sini...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik kaler dia..ijau lumut..
Nasiblah ngam2 juga ye..
Klu ktorg beli yg ready made mmg x blh lah..susah nk cari saiz yg kecik molek mcm ktorg ni.. ;)

mamalieyna said...

salam aidilfitri...^_^

kaler tema sama la...cun je n nmpk sedondon walaupun beli readymade eh..

Huda said...

cantik sgt :) ijo segar mata memandang :)

Sarah Syazwani said...

sabar ekk..nt dh ada tenet..leh uploada gambo byk2..:)

eim said...

salam aidilfitri n salam kenal...

cantik tema hijau ...asal alya macam nak lari je tu hihi ...

~~@lyci@~~ said...

sejuk betul kaler hijau ni.. sejuk mata memandang... selamat hari raya yer ;)

::NureeN:: said...

cantik... ada jgk baju buat alya.. tema kita sama.. ;)

~Siti Hajar~ said...

Cantiknyer hijau, hijau lumut eh?

Sjk lps raya ni line intenet kat tmpt kami pun slow sgt, mood raya lg kot..hehe

ummiaqeef said...

hijau tu..kite ijau pucuk pisang.. ;P

salwana nordin @ che'wa said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa awak!warna ijo ni sgt2 cantik!kami pun ijau tp muda sket :D

selamat hari raya from us!

MrS. F!zA said...

salam aidifitri..cantik leily! cun melecun lah yang..

suka hijau ni..ala2 tudung kita semalam..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

come lote..cun sangat2 kaler hijo ni..like!!!

Ummi Eisya&Amani said...

sesuai memang..cantik la..selamat hari raya ye..

Nana said...

ala 1 je ke gambo nye
nak tgk gambo baju tu penuh nampak mcm ada lace je tu hehe

Fieza79 said...

salam syawal...

suka sgt kalo tema hijau...lawo..!

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah berbaju hijau sefamily....

selamat hari raya n maaf zahir batin...

Liza Zakaria said...

Lily..meh raya umoh kami..kat shah alam..kira KL jugok la opp?huhuhu...pe2 hal roger2 k..

ieda said...

sweett lah dikk
akak suke tema ijoo nie
raya aji nie nak wat tema ijooo lah
nampak garang lak tema nie :)

ZaNa aDieyZa said...

sejuk mata memandang.. hijau yg mendamaikan..

selamat hari raya dear..

wahida said...

sumpah cantik hijau ko ni...byk blogger pakai hijau tahun ni, tapi hijau ko ni mmg aku berkenan sgt...

gee ryder said...

i suka hijau. tema kitorang thn lepas :)

salam aidilfitri.

maszmadi said...

salam kenal,

wah ijau taun ni yerk.. cantik...

yan said...

sama dgn akak lah..ijau kita..

lieyalatif said...

cantik kaler koranggggg....sweet giler tau!

mama_umar_maryam said...

siyes cantek! menyerlah hijau pucuk pisang nih

Nur a.k.a admansyah said...

hebat tol awk nie... raya 1 tema ijau. Raya 2 tema merah.. Raya 3? 4? hehehehe

Kami takwat OH tp kalo nk singgah sms ler! kalo I ade kt umah jemputttttttt

~aSHa~ said...

sweetnye di pagi raya....

aritu raya kat k.tganu tapi raya pertama kedua tak jalan mana2...duduk di rumah je melayan tetamu...




Related Posts with Thumbnails