Saturday, September 17, 2011

Open House umah baru Ketua Jabatan


Salam Lebaran.. =)


sebulan di bln Syawal ni poket aku jimat sket..
hehehe.. ape taknye,
mostly ari² ade open house r open dept.. =)
dr mgu per-1 kije lg, dh dpt invitation dr bigboss komoditi,
sempena raya & umah baru beliau..

kite pi berperingkat, nnti x de org plak kt opis,
sengaja aku gi belah ptg sbb sng pas maman trus blk umah,
x pyh msk opis lg.. ;-p

tp skali tersilap pengaturan daa....
makanan pn dh tinggal sisa² sket aje.. huhuhu
takpela, janji leh knl umah..
len tawon leh pi lagi!..

Pak supirku & tuan rumah, ketua jabatan!
aku segan plak mau bergambar ngan Tuan Haji,
lgpun.. org ramai..
rombongan cik kiah dr stesen komoditi,
sekali mem tuan haji terpejam mata plak.. huhuh
letih gamaknyer.. ;-p
eh, aku admire la ngan tudung mem Hj tu, Puan Faizah..
kena cari ni, sng mix n match!.. **mmm.. sempat..!!! ;-p*

weyyy.. masa mana la dorang candid gambo haku nih..
see.. terlopong mulut mak nyah,
ntah ape yg aku ralit tgk tataw..
psssttt, gossiping kot.. ;-p


lastly, ngan bff kakimekap kat stesen..

gemuks la aku dlm gambo ni,
cam org pegnen 7 bln, dabel chin lg..
huhuhu.. menciiiikkk.. ;-p 
**stail xleh trime kenyatan, mmg berat pn makin nek pas raya ni..**



Esok plak,
Hari Kualiti Jabatan Pertanian Negeri
plus Majlis Sambutan Hari Raya..
bertempat kat kompleks aku ler, dgr cite besar- besaran gak
sbb semua daerah berpusat kat situ..
kira setiap daerah satu gerai le..

Wah, happening ghitu..
aku tak terlibat sbb org federal staff,
tp depa jemput tuk mai makan.. heheh..
ofcos kitorang pegi !!!.. =D


Klik Sini!!




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

16 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Syahada Ahmad said...

double chin pun tetap maintain cun lah! sempat agi tengok pesen tudung tuan rumah, hehehehhe....

tp sha gitu gok kadang2, pastu siap bayang, "kalau aku pakai gane eh?"

ngeh ngeh ngeh!

~izan~ said...

bab makan mesti laju kan..rezeki jgn ditolak ehehe..

tetap cantik la,mana nmpk sgt double chin,kalau tak bitau,tak perasan pun hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suke p open House..dpt save bajet.. :D

Samalah..lily ni pun dh dauble chin..kekdng malu gak..sampai hubby pun dh tegur ni..uhuk.. :D

Sha@Mama Tina said...

wah..meriahnya open house! jabatan lagi..jiran lagi..kawan lagi...huahuahua..berapa la berat nak tambah tu hihi.. :)

Bitt (double IS) said...

hi u...singgah dari mekchu...tetiba nak komen pulak..aekekkee sowi..selamat hari raya... ;)

Fatin Mraz said...

singgah sini & folo sekali..

itulah seronoknya syawal..
open house sana sini...

~salam perkenalan~

mekchu said...

patut lah tersedak.. bitt sebut nama mekchu.. hahaha..

itu la, sape soh pegi lambat.. kan dah tnggal habuk je.. tp best bleh terus blk umah erk... mana de gemok..

LuN@_aiDi said...

beshhhnyer open house slalo iolls pun suke*^^_
makan free hari2(=

::NureeN:: said...

tgk n3 ni teringin plak nk g open house..

~Siti Hajar~ said...

sana sini open house, bulan ni kita jgn diet biar 2 chin pun, pasni pulun diet pulak...hehe

mmg cantik tudung tu, terbekenan jgk...hehe

lieyalatif said...

mmg best....betul kate ko tu leily, poket jimat tu yg penting tu..dah le baru lepas beraye bagai kan...so kalo ade open house ni mmg best sgt ler he he he

ieda said...

oww kira jamuan raya dan naik rumah baru lah nie ya .. hermm cantik umah dia :)

~aSHa~ said...

rezeki jgn ditolak..eheheh taun ni tak dpt nak beraya sakan hingga ke open opis dan sbgnya....

cantik tul baju2 raya korang ye....

a'h la nampak tembam gambo tu..

Lia said...

wahh.. mesti best kan open house, byk mknan yg blh dimkn. hehee.. selamat hari raya :)

mama_umar_maryam said...

kene pki kanta lah nk tgk double chin tu.xdelah wak..manade nmpk mok =)..bestkn gomen nih,byk btl open house nye..

Mama Gee said...

sendiri je perasan..takde pun double chinnyaa... :)




Related Posts with Thumbnails