Tuesday, September 20, 2011

Pukul El- Tigre???


As Salam...



Di kala ni si tuan tanah bersiaran dr rumah..
heheh.. bkn mengulo yer,
dpt pelepasan blk awal pas jamuan raya Paddy-Tech td,
ada urusan nk wat letterhead baru jabatan..

pas siap urusan,
trus blk umah & sapai aje Alya tanya..
"Ummi, nape blk pukul El- Tigre...
slalu blk pukul spongebob?"
  adeesss,  jam die ikut waktu katun rupenyer.. ;-p
segala benda, katun- katun- katun..
tak gheti aku menjawab, tp aku kasi jwpn bikin hatinya gumbira..
"saja.. ummi rindu kat Alya.."
"abes tu, nape ari len Ummi x blk pukul El- Tigre gop??" 

ting!!! aku bg jawapan..
"sbb dop rindu kat Alya lah.. heheheh" ;-p
saje ngetest die, langsung merajuk... huhuhu..

dh, ini ler yg die suke sgt aku blk awal..
"ummi, lepas ummi men fesbuk ekgi..
Alya plok nk men game dora!!!"

hameeekkk kaw!!!.. ;-P

pssttt, 
tp td langkah kanan aku ke Percetakan Nasional,
wlpn menempuh jem gler, konvoi ape tah
siap ngan traffic kawal bagai..
aku dpt goodies raya lg...

Alhamdulillah, rezeki!!!
macihhhh byk² En. Wazir.. =)









TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

13 Sila Komen Disini ♪♫♪:

eima said...

tu nama rezeki terpijak ... alhamdulillah

~izan~ said...

comel la..td baca kat twitter pukul el tigre hihi..maknanya maknya pun kena hafal la pukul kartun tu hehe

ieda said...

ahahha mcm2 budak nie , kalau akak sumpah x paham apa mereka cakap ekkeke :)

Nur a.k.a admansyah said...

adeperrr dlm goodies bag tu??? kdg2 cover jer lebihhh awkk, wat frust jer! Neway.. alhamdulillah.. rezeki, kan?

a'ah ler... sipi2 nmpk gumuks sket! jgn mare..

Yan said...

bagus gak kan, in stead bg duit raya, dapat goodies.

E-Marlin said...

hahahha... baca tajuk, ingat nak pukul watak kartun el tigre rupanya waktu siarannye...
lawakla alya tu, tp pandaila dia tahu bila awak balik hehehe...

gamabr2 dia tu nampak matured la... :)

munna said...

wah ..rezeki namanya tu....

Liza Razak said...

comelnye ade pukul el-tigre..ingatkn ape laa td :)

LYAfrina said...

wowww..
ade klassss.. alya dh posing cekak pinggang tu

ikatankasihku said...

rezeki bergolek~~

Nana said...

amboi kelass anak dara ko posing hehee

atie said...

come anak dara leily

::NureeN:: said...

rezqi2..

alya mmg ingat time cartoon ek, sama mcm ellesya.. klau kuaq ja cartoon kat tv siap tau lagi tajuk dia.. kami yg x pernah tgk ni pon gelak..




Related Posts with Thumbnails